6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
galiba devletten alınacak yardımlar hasar raporlarına göre ücretlendirilecek, seçim öncesi yardım paralarını başka alanlarda da kullanması lazım

Öyle🙂 az hasarlı 10 000 TL+12 aylık 2000 TL kira yardımı diye biliyorum, öğretmen bazı arkadaşlara yatmış hatta. Bizim daha bina kontrol edilmedi. Son dönemde hatta bunu vermemek için hasarsız yazıldığıda çok olmus

Isis Otel sahipleri ve müdürü tutuklanmış şaka gibi bir tane belediye ya da devlet yetkilisi yok. Ne de istifa ettiler

Allah'ın evinde nefret dili...

suç bu develerde değil bunlara bu cesareti verenlerde, taraflarını belli edince dokunulmaz oluyor çünkü bu adamlar. bir nesli camiilerden de soğuttunuz oda ayrı mesele ya nese.
şöyle haluk ve oğuzhan ın yerine koyuyorum kendimi gider bulurdum bu imamı ağzını yüzünü dağıtırdım herhalde. tazmini de peşin öderdim. zaten içeri atmazlar. gerçi haluk ve oğuzhan olunca mevzu müebbet de çıkabilir o davadan :)

FpPmOYxXEAA_2FL

babam zorla bayram namazlarına götürüyor. birde cuma hutbelerini dinlemeye.

arada teravihi kıldığımızda oluyor aslında baya baya müslüman bir duruş sergiliyorum
Ohooo daha ne olacak be renktaş. Yarın pazar olmaz ama ertesi gün AFAD'da başlayabilirsin.

2 günlük süreçte sanırım bıyıkların da yeteri kadar uzar, ilk mesai günü sabah gazetesi ve takkeni unutma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt