6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada burada Ekşi Sözlük'ün ayakta kalmasını söyleyen biriydim. Okuyanlar görmüştür. Ama özellikle depremden sonra Ekşi Sözlük'ün büyük bir sorun olduğunu gördüm. Zararları faydasından zor. İnsanın psikolojisini bozan, ergenleri, cahilleri, aptalları bir araya getiren platform oldu.

Son örnek Teke Tek olayı. Dün Hatay'da 6,4 gibi şiddetli bir deprem oldu. Şehir zaten deprem bölgesi. Ayakta kalan binalar hasarlı. Tüm haber kanalları canlı yayın yapmaya başladı doğal olarak. Yayın akışı değişti. Fatih Altayli bunu belirten bir tweet attı. Ekşi Sözlük'te millet galeyana geldi. Rezalettir. Birileri bu yayını engelledi. Muharrem İnce'yi bilim insanlarını susturmak istiyorlar gibi akıl almaz eleştiriler geldi. Nefret dolu entryler. Okurken sinirlerim çıktı. Tweet'i ben mi yanlış okuyorum bunlar mı gerçek bir gerizekalı bunu düşündüm.
Kimsenin kimseyi engellediği yok. Teke Tek şu an hocalarla güzel yayın yapıyor. Muharrem İnce de çıktı.

Su entry'e bakar mısınız! Geri kalan entrylerin hepsi bu rezillikte. Üstelik bu entry debe'ye dünün en beğenilen entryleri listesine girdi. Kapandıysa hayırlı olsun derim. Yöneticileri ergenleri siktir ettikten sonra açarlar umarım.

IMG_20230221_221626.webp

Bu arada burada Ekşi Sözlük'ün ayakta kalmasını söyleyen biriydim. Okuyanlar görmüştür. Ama özellikle depremden sonra Ekşi Sözlük'ün büyük bir sorun olduğunu gördüm. Zararları faydasından zor. İnsanın psikolojisini bozan, ergenleri, cahilleri, aptalları bir araya getiren platform oldu.

Son örnek Teke Tek olayı. Dün Hatay'da 6,4 gibi şiddetli bir deprem oldu. Şehir zaten deprem bölgesi. Ayakta kalan binalar hasarlı. Tüm haber kanalları canlı yayın yapmaya başladı doğal olarak. Yayın akışı değişti. Fatih Altayli bunu belirten bir tweet attı. Ekşi Sözlük'te millet galeyana geldi. Rezalettir. Birileri bu yayını engelledi. Muharrem İnce'yi bilim insanlarını susturmak istiyorlar gibi akıl almaz eleştiriler geldi. Nefret dolu entryler. Okurken sinirlerim çıktı. Tweet'i ben mi yanlış okuyorum bunlar mı gerçek bir gerizekalı bunu düşündüm.
Kimsenin kimseyi engellediği yok. Teke Tek şu an hocalarla güzel yayın yapıyor. Muharrem İnce de çıktı.

Su entry'e bakar mısınız! Geri kalan entrylerin hepsi bu rezillikte. Üstelik bu entry debe'ye dünün en beğenilen entryleri listesine girdi. Kapandıysa hayırlı olsun derim. Yöneticileri ergenleri siktir ettikten sonra açarlar umarım.

Ekli dosyayı görüntüle 193151
Ekşi hakkında eleştirilerine hak verdim ancak yasağın her türlüsüne karşı olmalıyız diye düşünüyorum. Bugün ekşi yasaklanıyor ses gelmeyince iyi deyip yarın başka bir yasak sonra başka bir yasak bu hiç sonu gelmeyen bir süreç protesto edilmeli.

Eksinin kapatılması doğru bir karar hatta geç bile kaldı istisnasız her konuda holigan kılıklı tiplerin olduğu çöp yuvasına dönüşmüştü zaten bunu herkes farkındaydı

Ekşi hakkında eleştirilerine hak verdim ancak yasağın her türlüsüne karşı olmalıyız diye düşünüyorum. Bugün ekşi yasaklanıyor ses gelmeyince iyi deyip yarın başka bir yasak sonra başka bir yasak bu hiç sonu gelmeyen bir süreç protesto edilmeli.
Yasaklara tabiki karşıyız. Ama kontrolden çıkmış ekşi sözlük topluma ve gençlere zarar vermeye başladı. Özgürlüklerin olduğu Amerika'da manipülasyon yapıyor diye Trump'ı engelledi. Günde milyonlarca tık alan bir sitenin kontrolsüzce yalan ve manipülasyon merkezi olması tehlikeliydi. Çözüm yasak olmamalı ama yöneticileri yazarları seçerken eskisi gibi seçici davranmalıydi.

Dogru karar

Twitter da ayni sekilde art niyetli insanlar temizlenmeli,bu tarz sosyal medya hesaplarini silah olarak kullanan insanlardan dolayi ne yazik ki bilgi kirliligi ve bazi sacmaliklar olusuyor

Mayis ta hükümet degistiginde onemli islerden biri de sosyal medya’yi troll ve art niyetli insanlardan temizlemek olmali cünkü yasanan sacmaliklarin haddi hesabi yok

İnşallah akp seçilir yine

Haluk Levent'i de yarın hapse atarlar paraları cukkaladı diyip.

İnşallah yine akp seçilir

Kafalara gel ya

Ne anlatıyonuz ya doğru karar filan?

Bu ülke insanı iflah olmaz baştakiler müstehak hatta az bile.
Ülke de kendi içinde ADAM olamıyor ki ,yöneticisinden ne bekliyor
Ne beklediğini biliyor mu?
İki ucu boklu değnek
Muhalifim bu sebeble haklıyım demekle haklı olduğum için bana muhalefetsin demeleri arasında ki farkı hiç hesaba katan yok !

Al birini vur ötekine

surıyelı kulak kesme haberi yalan olmasına ragmen 10 saat gündemde durdu

kanıtları yüzlerce kısı koydu video baska diye ama sözlük yonetımı nedense silmedi

bende gundem ıcın takıp edıyorum iyi oluyor ama cok fazla kolpa dönüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt