Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.583
- 29.068
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cumhurbaşkanı 1 yıl süre istedi ama buralar asla 1 yılda bitmez.
işin psikolojik kısmını hiç saymıyorum, ömrümüz boyunca kalacak bu iz.
cehabe zihniyedi kentsel dönüşüme garşı çıkdı insanlar hep onlar yüzünden ölüyor!!
Temelinde nüfus yoğunluğunun getirdiği sorumlulukları kaldıramayan, yönetemeyen bir siyasi yapı var. İnsan hayatının bir değeri yok. Maalesef insan, siyasi amaçlar için bir araç ülkemizde sadece. Çürük inşaatlarda yakınlarını, sevdiklerini hayallerini kaybeden insanlara hızlıca inşaat vaat etmek, bütün akli dengelerin yitirildiğinin kanıtı gibi.Su depremle şunu gördüm hissettim Arif. Allah hepsini kahretsin. Midem bulanıyor siyasetçi görmeye tahammülüm kalmadı.
Herkesin birbirini suçladığı bir düzendeyiz. Öldük lan öldük! Akp 21 yıldır iktidarda CHP de suçlu hepsi suçlu. Mecliste yer alanlar, bürokratlar, STK'ler herkes suçlu. Hala siyaset yapıyorlar Allah kahretsin ya ölenler sanki insan değil telef olmuş hayvan!
Kıyamet elematleri vuu![]()
Araştırma: Dünya'nın iç çekirdeği dönmeyi durdurmuş olabilir, hatta tersi yönde hareket edebilir
Yapılan yeni bir bilimsel çalışmaya göre, Dünya'nın iç çekirdeğinin yer küreyle aynı yönde dönmesinin durdurmuş olabileceği ve tersi yönde dönebileceği ortaya konuldu.sputniknews.com.tr
![]()
Afrika Kıtası, İkiye Ayrılacak Şekilde Yarılıyor! - Evrim Ağacı
Birkaç kilometre uzunluğunda, devasa bir yarık, Güneybatı Kenya'da beklenmedik bir şekilde oluştu. Giderek büyüyen bu yırtık, Nairobi-Narokevrimagaci.org
Kafayı yiyeceğim. Dünyanın çekirdeği durup ters dönmüş diyorlar, Afrika kıtası ikiye bölünüyor. Noluyor yahu
Eğitilmişi de ahlaksız.Egitim
Cehalet ve vurdumduymazlık bir araya gelince işte Türkiye Cumhuriyeti silüeti ortaya çıkıyor.Temelinde nüfus yoğunluğunun getirdiği sorumlulukları kaldıramayan, yönetemeyen bir siyasi yapı var. İnsan hayatının bir değeri yok. Maalesef insan, siyasi amaçlar için bir araç ülkemizde sadece. Çürük inşaatlarda yakınlarını, sevdiklerini hayallerini kaybeden insanlara hızlıca inşaat vaat etmek, bütün akli dengelerin yitirildiğinin kanıtı gibi.