6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer ki artçılar devam etmese bu deprem çoktan unutulmuştu. Hemen gündem değişir, yapılanlar yapılmayanlar gözardı edilirdi.

Yalandan üç beş müteahhit cezalandırılacak ve çark kaldığı yerden dönmeye devam edecek.

Bu ülkenin hiçbir şeyine inanmıyor, güvenmiyorum.

Cumhurbaşkanı 1 yıl süre istedi ama buralar asla 1 yılda bitmez.

işin psikolojik kısmını hiç saymıyorum, ömrümüz boyunca kalacak bu iz.

1 yılda bitmesi zaten iyi bir şey mi ki? Daha enkazların çoğu kalkmamışken doğru düzgün zemin etüdü yapılmadan, işçiliği aceleye getirerek bu topa girmek ne kadar sağlıklı soru işareti.

cehabe zihniyedi kentsel dönüşüme garşı çıkdı insanlar hep onlar yüzünden ölüyor!!

Su depremle şunu gördüm hissettim Arif. Allah hepsini kahretsin. Midem bulanıyor siyasetçi görmeye tahammülüm kalmadı.
Herkesin birbirini suçladığı bir düzendeyiz. Öldük lan öldük! Akp 21 yıldır iktidarda CHP de suçlu hepsi suçlu. Mecliste yer alanlar, bürokratlar, STK'ler herkes suçlu. Hala siyaset yapıyorlar Allah kahretsin ya ölenler sanki insan değil telef olmuş hayvan!

Bizden olmaz bunu yazan benden de olmaz belki... Her şeyimiz sahtekarlık her şeyimiz düzenbazlık üzerine en basit bir olayda bile tanıdık, adam sorar hale geldi toplum bürokrasi kilit liyakatsız insanlar kurumlarda yönetici pozisyonunda küçücük bir iş için devlet kurumuna gidecek olsan gideceğin kurumda tanıdık var mı onu soruyorsun buna ne gerek var hepimiz bu ülkenin vatandaşıyız işimizi yaptırmak için illa birinin selamına yada yönlendirmesine neden ihtiyaç duyalım ... Siyasete kısmına gelince rengi, ideolojisi ne olursa olsun hepsi yalan ve sahtekarlık üzerine o koltuklarda oturan insanlar içlerinde dürüst ve ülke sevdalısı çok az adam var onlarında çoğu zaman sesi çıkmıyor...

Su depremle şunu gördüm hissettim Arif. Allah hepsini kahretsin. Midem bulanıyor siyasetçi görmeye tahammülüm kalmadı.
Herkesin birbirini suçladığı bir düzendeyiz. Öldük lan öldük! Akp 21 yıldır iktidarda CHP de suçlu hepsi suçlu. Mecliste yer alanlar, bürokratlar, STK'ler herkes suçlu. Hala siyaset yapıyorlar Allah kahretsin ya ölenler sanki insan değil telef olmuş hayvan!
Temelinde nüfus yoğunluğunun getirdiği sorumlulukları kaldıramayan, yönetemeyen bir siyasi yapı var. İnsan hayatının bir değeri yok. Maalesef insan, siyasi amaçlar için bir araç ülkemizde sadece. Çürük inşaatlarda yakınlarını, sevdiklerini hayallerini kaybeden insanlara hızlıca inşaat vaat etmek, bütün akli dengelerin yitirildiğinin kanıtı gibi.

Kafayı yiyeceğim. Dünyanın çekirdeği durup ters dönmüş diyorlar, Afrika kıtası ikiye bölünüyor. Noluyor yahu
Kıyamet elematleri vuu

Temelinde nüfus yoğunluğunun getirdiği sorumlulukları kaldıramayan, yönetemeyen bir siyasi yapı var. İnsan hayatının bir değeri yok. Maalesef insan, siyasi amaçlar için bir araç ülkemizde sadece. Çürük inşaatlarda yakınlarını, sevdiklerini hayallerini kaybeden insanlara hızlıca inşaat vaat etmek, bütün akli dengelerin yitirildiğinin kanıtı gibi.
Cehalet ve vurdumduymazlık bir araya gelince işte Türkiye Cumhuriyeti silüeti ortaya çıkıyor.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş Habertürk TV'ye çıktı. Sunucu önce o geceyi anlatır mısınız dedi. Adam şehir dışında yüksekte bir arkadaşının evindeymiş. Anlatırken şehrin içindeki evinin bayağı hasar aldığını söyledi. Bitirdikten sonra sunucu sorduğu ilk soru "kendi evinizi bile sağlam alamamışsınız" dedi. Adam mavi ekran verdi. Durumumuz aynen bu. Belediye başkanı kendisi sağlam binada oturmamış.

bilim adamlarına olan güvenim kırılmakta

burda böyle deprem olması ne alaka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt