Oguz Alp Akcay
10 Numara!
- 17 Temmuz 2017
- 11.596
- 7.158
- 853
bu genc kardesimiz neden vefat etti acaba ya yikildim iyi gözüküyordu videolarda?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
65. saatte çıkarılmış 2 bacağını kaybetmiş yeni öğrendim bendebu genc kardesimiz neden vefat etti acaba ya yikildim iyi gözüküyordu videolarda?
crush sendromu büyük ihtimallebu genc kardesimiz neden vefat etti acaba ya yikildim iyi gözüküyordu videolarda?
Bu kadar süre sonra olabiliyor mu ya, ben 1-2 günlük risk diye saniyordum...crush sendromu büyük ihtimalle
Sırf bunlar için bile haklar helal edilmez.
Şu çocukların yeri oyun parkı, okulu...Enkaz altı, sonra da kefenli mezarı değildi. Hastalık olur bir nevi derim ki çaresi de yoksa mukadderat. Ama bu olanlar resmen cinayet ya! İşi mütehaitlerle kapıyorlar. Yetmez! Çok kişi var yargılanması gereken. İ inşaatlara izin veren de, onaylayan da, hatta verilen işini yerine getirmeyen ustası cartı curtuna kadar. Hepsi göz göre göre göz yumdu bu olacaklara!
Çocuk yaşasaydı bile iki bacağını kaybetmişti. Birilerinin yaptığı çürük bina yüzünden çocuk en masum yaşlarında neler çekti..
Ne desem olay, demesem kendimi paralarım öyle garip bir çıkmaz