- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.361
- 1.788
Spora siyaset bulaştırmayın ama dine bulaştırın.
Allah belanızı versin. Diyanet acilen kapatılmalı. Net!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Spora siyaset bulaştırmayın ama dine bulaştırın.
Mansur'u seven birisi olarak söylüyorum. kendi seçmeni harici soldan oy alamaz. sağın oyu zaten bölüşüldü.Şu an beni umutlandıran tek şey Mansur Yavaş adaylığı. Hiç böyle ortamı gerip etmeden sadece icraatını yaptı, halkına hizmet etti, üretti. En önemlisi de yaptığı her işin hesabını verdi, şeffaf oldu. Şu ana kadar bana göre hatasız giden ve her kesimi kucaklayabilecek tek isim. Ve dünkü sözüyle biz de not alıyoruz deyip yargılatacak belki de... Ben bir rahmetli Piriştina'yı çok severdim böyle, halkla iç içe olan beyefendi biriydi, İzmir'in Kordon'unu temiz hale getiren, güzelleştiren biriydi gözümde. Her bayramda da stadda olurdu. Ondan sonra ilk kez sıcak bakıyorum birine bu kadar. Bir de Büyükerşen iyi işler yaptı Eskişehir'de. Ama yaştan dolayı tabii aday olacak konumda değil. Ben halkına değer veren insanları çok takdir ediyorum. Birinci şey bu olmalı; üslup ve yaklaşımı...Ha tabii olup hata yaparsa bu eleştirmeyeceğim anlamına gelmiyor. Böyle yanlışlar olursa derim. Ben pek partici, Ahmet Ayşeci olan biri değilim öyle. Kim haktan hukuktan yanaysa ve Atatürk ilkelerini yaşatacaksa, TCmizi de kalkındıracaksa, ilim-bilim ve teknolojiye değer verecekse ve yanlış işler olduğunda karşıt görüşleri ifade etmede baskı oluşturmayacaksa ondan yana olurum. Bunu Mansur başkanın kaldıracağını düşünüyorum. Umarım kulis haberleri gerçek çıkar ve bu insanların da hesabını sorarız beraber..
vay mansur seviciMansur'u seven birisi olarak söylüyorum. kendi seçmeni harici soldan oy alamaz. sağın oyu zaten bölüşüldü.
Mansur'u seven birisi olarak söylüyorum. kendi seçmeni harici soldan oy alamaz. sağın oyu zaten bölüşüldü.
sen onların oyunu haşa Peygamberi getirsen alamazsın, öyle bir kitlesi var adamların.Hdp yerine mhp ve akpnin oylarına çökmek, bunların mecliste de mv sayısını azaltmak daha mantıklı geliyor. Ankara'yı kurtardı, darısı ülkeye. Ben umutluyum o açıdan.
sen onların oyunu haşa Peygamberi getirsen alamazsın, öyle bir kitlesi var adamların.
Bende Mansur sevici olarak söyleyeyim, Beypazarı ve Ankara'da yaptıklarına birinci elden şahidim, sağ sol Kürt Türk herkesin oyunu alır.Mansur'u seven birisi olarak söylüyorum. kendi seçmeni harici soldan oy alamaz. sağın oyu zaten bölüşüldü.
Kurtulmak için önce garanti ata oynaman lazım.Bence artık o kadar kalmadı.
Bu seçimi aldığında üç büyük il gitmiş, ona rağmen olmuştu ama diğer illeri toplasak şu üç ilin nüfusu toplamı zordu ya...Ekrem isteniyor genelde farkındayım ama faili olan şeyleri olduğunu düşünüyorum. Küçük rte gibi gözümde seveni varsa da affola. Onun ilk zamanları gibi yani. İyi biliyor siyaseti. Ama artık siyaseti bileni değil icraatcı istiyorum. Yine de karşısına kim çıkarsa oyumu vereceğim. Sadece gönlüm Mansur'dan yana.
Doğu da zor gibi düşünüyorumBende Mansur sevici olarak söyleyeyim, Beypazarı ve Ankara'da yaptıklarına birinci elden şahidim, sağ sol Kürt Türk herkesin oyunu alır.
Kurtulmak için önce garanti ata oynaman lazım.
SM kim?SM'de gayet garanti gibi duruyor.
Gençliğin daha çok haşır neşir olduğunu düşünürsek buralarla mümkün gibi.
Kemal'den sen ya da ben de o kadar fazla oy alırız zaten.mansur kemalden %5 fazla oy alır