6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle tahmin ediyorum ki Ekrem olmadığı için bir rahatsızlık da var, açık olalım. Sosyal medya nabzı olarak baktım da. Herkes yine kendi istediği olsun istiyor ama o işler öyle olmuyor işte. Karşısına sandalye, tokmak koysa basacağım diyenlerin bu çatışması saçma. CHP içinden olup karşı çıkanları da gördüm çünkü. Tek sebep KK ya da Ekrem'dir. Mansur neden bu kadar gömülüyor onu da anlamadım açıkçası. Basiretsiz mi, hdp oylarına oynamadığı için mi? Kürtleri ayırsa adam oralara yardım göndermezdi. Birileri ama hep buralardan vuruyor. Her şehidi andığı için rahatsız olan varsa olsun da ya! Açılım süreci bitse de rte kaldı, o da olur. Olmuyorsa da herkes layık olduğu şekilde yönetilmeye devam etsin,ne diyeyim.
Dinsizin hakkından imansız gelir çiğdem rtaş ekodan o yüzden korkuyorlar

Ekoyla kk benzer ideolojiye sahip ama mans öyle değil o yüzden kk ekoyu mümkün değil aday göstermez ama mans belki

Meral, Ekrem'e destek zaten. Neden çekilsin?

Mansur'dan bahsediyorum ben. Ekrem'i de KK istemiyor, koydurmayacak. Sabahtan beri anlatıyoruz. KK ve Meral ortak paydada değil o kendini, Meral Ekrem'i. Hdp ilk Kemal'i destekledi ve Meral ondan sonra yine laf soktu. İki taraf uyuşmayınca zaten Mansur ismi düştü. 🤣

Mansur'dan bahsediyorum ben. Ekrem'i de KK istemiyor, koydurmayacak. Sabahtan beri anlatıyoruz. KK ve Meral ortak paydada değil o kendini, Meral Ekrem'i. Hdp ilk Kemal'i destekledi ve Meral ondan sonra yine laf soktu. İki taraf uyuşmayınca zaten Mansur ismi düştü. 🤣
neyse 2 mart gelince göreceğiz herhalde aday kim.

Akplilerden çok fazla dönen var benim çevremde onlardan oy alınmaz diye düşünmemek lazım. Muhalefet de çok ciddi kötü senelerdir.
Onlar AKP'nin kemik %30'undan değildir ondan. Geçmiş seçimlerde onlara oy vere %50'nin %15'i onlardan gösteriş olsun diye uzaklaştı. Hepsi güya kararsız ama Erdoğan bir atılım yapsa da yine partimize dönsek diye bekliyorlar. Alternatiflere falan baktıkları yok. He şu ortamda muhalefet kötü falan da değil. Muhalefet ne yapsa vatan haini oluyor ve AKP'ye yarıyor. O yüzden sessiz ama derinden ilerlemek zorundalar. Çünkü AKP'nin bu vatan haini dezerformasyonuna o 30'un tamamı ve geriye kalan %15-20'nin de dörtte üçü inanıyor. Herkes güya kararsız ama seçim günü olduğunda yine Erdoğan'a oy verip milletvekilinde de millet ittikafına atacak çoğu. Onlar da biliyor milletvekilinin bir olayı olmadığını o yüzden rahatlar. İçlerini rahatlatacaklar "Ben Millet İttifakı'na verdim" diyerek. İnsanlar da Erdoğan'a karşı sanacak ama gizli gizli aşk yaşadığı Erdoğan için mutlu olmaya devam edecekler. Gerçekten insanlardan umudumu kestim ben ya. İnanmıyorum kimseye. Bu seçim son gerçekten. Bundan sonra da kimse oy moy kullanmaz zaten bundan sonraki seçimlerde.

neyse 2 mart gelince göreceğiz herhalde aday kim.

Evet az kaldı. Ya bana fark etmez, ben karşısına kim çıkarsa vereceğim zaten. KK, Ekrem,Mansur. Mansur olursa gönülden veririm bir o kadar. Ben böyle deyip burada değil de gözümle gördüm sosyal medyada yangın yapıp ona buna vermem diye bölünenlere kızıyorum. O noktayı geçtik bence.

Onlar AKP'nin kemik %30'undan değildir ondan. Geçmiş seçimlerde onlara oy vere %50'nin %15'i onlardan gösteriş olsun diye uzaklaştı. Hepsi güya kararsız ama Erdoğan bir atılım yapsa da yine partimize dönsek diye bekliyorlar. Alternatiflere falan baktıkları yok. He şu ortamda muhalefet kötü falan da değil. Muhalefet ne yapsa vatan haini oluyor ve AKP'ye yarıyor. O yüzden sessiz ama derinden ilerlemek zorundalar. Çünkü AKP'nin bu vatan haini dezerformasyonuna o 30'un tamamı ve geriye kalan %15-20'nin de dörtte üçü inanıyor. Herkes güya kararsız ama seçim günü olduğunda yine Erdoğan'a oy verip milletvekilinde de millet ittikafına atacak çoğu. Onlar da biliyor milletvekilinin bir olayı olmadığını o yüzden rahatlar. İçlerini rahatlatacaklar "Ben Millet İttifakı'na verdim" diyerek. İnsanlar da Erdoğan'a karşı sanacak ama gizli gizli aşk yaşadığı Erdoğan için mutlu olmaya devam edecekler. Gerçekten insanlardan umudumu kestim ben ya. İnanmıyorum kimseye. Bu seçim son gerçekten. Bundan sonra da kimse oy moy kullanmaz zaten bundan sonraki seçimlerde.
Tek bi fark var dediklerinde benim gördüğüm. mhp nin en az 4-5 puanı İP e kaydı.

Ahmet Ercan bu tweetleri yüzünden gözaltına alınmış. Antakya'ya üç gün boyunca yardım gelmedi, millet kendi haline bırakıldı. Yalnız kaldı. Ama böyle şeyleri hiç duymadım. Doğru olabilir mi acaba? Görüş olarak ihtimal pek vermiyorum.

20230228_225457.jpg
20230228_225459.jpg
20230228_225457.webp

Tek bi fark var dediklerinde benim gördüğüm. mhp nin en az 4-5 puanı İP e kaydı.
Evet evet doğru. Zaten %30 AKP, %5-6 da MHP oyu. %15 de kararsız şu anda ama Erdoğan'a oy vermek için can atıyor hepsi. 2016-17 öncesi MHP'li olan kim varsa İyi Partili oldu zaten. Şu anda MHP'ye oy veren kim varsa 2017 sonrası AKP'den sıkılan ama Erdoğan'dan da kopamayan %5-6'lık seçmen kitlesi. 2016'ya kadar Devlet Bahçeli AKP'ye saydı sövdü. Sonra da Erdoğan'dan çok Erdoğancı oldu. Ama MHP seçmeni onun kadar dönek değil. Gitti İyi Parti'ye, Zafer Partisi'ne, CHP'ye kaydı.

Ahmet Ercan bu tweetleri yüzünden gözaltına alınmış. Antakya'ya üç gün boyunca yardım gelmedi, millet kendi haline bırakıldı. Yalnız kaldı. Ama böyle şeyleri hiç duymadım. Doğru olabilir mi acaba? Görüş olarak ihtimal pek vermiyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 194029Ekli dosyayı görüntüle 194030Ekli dosyayı görüntüle 194029

Ahmet bey de biraz teyitsiz ne bileyim ortalık bulandırmış gibi geldi. Öyle olsa bir şekil halk en azından muhalif olanlar bence bunu yayardı, açıkçası duymadım. Allah korusun diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt