Murat Arslan
Kırmızı Üye
- 27 Kasım 2011
- 1.992
- 1.390
- 1.413
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu ahmet biraz şizo gibiAhmet Ercan bu tweetleri yüzünden gözaltına alınmış. Antakya'ya üç gün boyunca yardım gelmedi, millet kendi haline bırakıldı. Yalnız kaldı. Ama böyle şeyleri hiç duymadım. Doğru olabilir mi acaba? Görüş olarak ihtimal pek vermiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 194029Ekli dosyayı görüntüle 194030Ekli dosyayı görüntüle 194029
Evet alır maalesef. Kesin.Bende Mansur sevici olarak söyleyeyim, Beypazarı ve Ankara'da yaptıklarına birinci elden şahidim, sağ sol Kürt Türk herkesin oyunu alır.
Evet alır maalesef. Kesin.
Hiç belli olmaz ama bugün itibariyle evet. Kürtler Mansur Yavaş konusunda ikna olmadı. Olmaz diye bir şey yok. Bakalım. Bekleyip görelim.paralel evrende açık farkla kazanıyor kendisi!
melih gökçek'in mütahhitlerine hala milyonluk iş veren- iyi parti milletvekilinin şirketine 100 milyon liralık ihale veren- odtü ormanından geçecek yolu protesto eden odtülü gençleri ''yavru kurtlarına'' dövdüren mansur yavaş'ı insanların istememesi gayet normal.Bu arada paylaşımlarımdan dolayı yanlış anlaşılmasın. Mansur Yavaş aday olursa gönül rahatlığıyla oy veririm. Kemal Kılıçdaroğlu da aday olsa, Ekrem İmamoğlu da, Meral Akşener de. . . Geçmişinde AKP izi bulunan herhangi biri olmadığı sürece kim aday olursa oy vereceğim. Ama bizim gibi düşünmeyenler var. Nasıl ki ben "akp ile geçmişte bağı olan aday olursa oy vermem" diyorsam, Kürt seçmen de Mansur Yavaş aday olursa oy vermem diyor.