6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ula alarm öttü 7 km 3.9 diye sonra düzelttiler 2.7
Onu kullanacak psikolojide değilim ben. Çok korkunç bir şey. Gece buzdolabına yapışkanla yapıştırılmış küçük bir tablo düştü. Aklım çıktı yerinden. Bir saat boyunca uyuyamadim. sonunda sizdim Gürültünün kaynağını sabah öğrenebildim.

O uygulamayı ancak ağır hasarlı evi boşaltmaya girersem indiririm. 60 saniyede kaçabilirim.

Kürtlerin mansura oy vermeyeceğini bende düşünüyodum ama şuan öyle bir durum yok rteye karşı hepsi birleşmiş durumda,bizim gibi o gitsinde sonrasına bakarız diye düşünüyolar

Kk yada eko aday olsa seve seve oy verirlerken mansura istemeye istemeye verirler tek fark o olur, zaten versinlerde hangi ruh haliyle verdiklerinin önemi yok

Aday kim olursa olsun muhalefetin seçimi oyla kaybetme ihtimali yok,akıllarda tek şüphe bunlar oyla gitmez bişeyler yapacaklardır mutlaka

2011 yılında İstanbul'daki TOKİ'nin tekelleştirilmesinden tahliye edilen kenar mahallelerine, şehrin sosyolojik sıkıntılarından 3. köprünün yaratacağı doğal tahribata kadar her şey uzman görüşleriyle, küçük hikayelerle burada anlatılmıştı. Çıktığı yıl bize de üniversitede izletilmişti. O dönem tam yükseliş dönemindeydi Toki. Bizim stad da o zaman yapılmıştı. Buradaki uzmanların öngörülerinin çoğunu yaşıyoruz 2023 yılındayken. Bugün depremle yıkılan evlerin temelinde de buradaki yapılaşma politikalarının olduğunu görüyorusunuz.

istanbuldakı uyelerımızı yozgata taşıyalım mı

Yaşam kalitesi endeksine göre ilk 20 ülke​

1677671516505.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt