6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burası seçim konusu değil, devam edildiğini gördüğüm taktirde şutlarım.

Arada konuşulanlara bir şey demedik diye yine bokunu çıkardınız.
sadece deprem ile ilgili paylaşımlar olsun bu konuda renktaşlar

seçim için başlık mevcut

ülkedeki diğer olaylar içinde genel türkiye gündemi konusu var.

Okadar büyük acılar yaşıyoruz örneği ,tarifi bile yok onbinlerce insanımızı kaybettik ama ne bir yerel yönetici ne bir devlet yöneticisinden tek 1 tane bile istifa gelmedi,düşman dediğiniz Yunan'da tren kazası oldu aynı günü ulaştırma bakanı istifa etti

Açıkçası olacak yerler için de önlemler yetersiz. Bir de sen müracaat ediyorsan geliyorlar, sıra sıra...Halbuki yıkılacak bölgeler, fayların geçeceği yerler belli ama olası durumda ne yapılacak, nerede toplanılacak bunlar belli mi...Bu kadar can gitti, yine ders alınmıyor. Seçim dalgasına kaynadı gitti bile. Eğer kazanırsak, yeni yönetimden beklentim, maden ocağı davalarından, depreme, Çorlu Tren kazasına, patlamalara hatta kadın cinayetlerine kadar hukuk süreçlerinin doğru şekilde tekrardan değerlendirilmesini ümit ediyorum.

Niye şaşırıyorsunuz ki? Bu ülkede işini doğru düzgün yapan insan sayısı %20 falandır en fazla.
Ne makine mühendisleri tanıdık daha motora dokunmamış.
Mimarlar? Hayatında inşaata gitmemiş sadece imza atıyorlar

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Diploma ‘kiralıyorlar’ hatta gördüğüm kadarıyla. Diploması ‘kiralanan’ adam ayda gidiyor bir gün önüne konan tüm belgeleri imzalayıp geçiyor. Görmediği şantiyenin bakmadığı projenin yapı denetim raporları buna dahil mesela.. böyle iş olursa neye güveneceksin ülkede bilmiyorum. Denetim yalandan.

Diploma ‘kiralıyorlar’ hatta gördüğüm kadarıyla. Diploması ‘kiralanan’ adam ayda gidiyor bir gün önüne konan tüm belgeleri imzalayıp geçiyor. Görmediği şantiyenin bakmadığı projenin yapı denetim raporları buna dahil mesela.. böyle iş olursa neye güveneceksin ülkede bilmiyorum. Denetim yalandan.
Aynen bende onu anlatmaya çalışıyorum

Videoları izleyerek depreme hazırlanıyorum.
Sağ çıkanları izleyip ağlıyorum.
O anki insanların çaresizliği ve korkusunu düşünüp kafayı yiyecek noktaya gelip buna sebep olanlara saydırıyorum. Çok büyük bir travma gözümde. Yaşayan için, bekleyen için, izleyen için...Allah bir daha yaşatmasın böyle bir acı.

Yola cikiyorum tekrar bölgeye. Sabah sabah 5.1 olmuş marasta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt