Yemin ediyorum artik dogru olmak aptallik ve saf olmak da aptallik.
Benim dayım belediyedeki tüm deprem işlerini yürütürken laf gelmesin diye çadırı parayla alıp kurdu ve kurduk. Ablamgil utandigindan tüm marketler yagmalanirken cocuklarla beraber 2 gün kuru ekmek yemişler. Ben de " dangalak misiniz, yemek almakla tv filan almak filan bir mi? "diye kizdim. Gerci sonra arkadaslarinim lokantasi da yıkılınca etler boşa gitmesin diye 25 kiloluk et ve ciger yemisler

Sonra Tarsus'un köyüne geldik, sağ olsunlar bize cok iyi baktilar. Zorla para dahi vermek istediler, ne kadar gerek yok desek de dinlemediler, biz de artik cocuklara verin dedik. Saf olmak aptallik dedim ama gercekten cok saf ve temiz kalpli insanlar.
Bugun de Ankara'ya gelsek de fazla durasim yok. Burada depremzedeler icin neredeyse her sey ücretsiz

Kendime depremzede demem zor, biraz mahcup hissediyorum ama sonucta istemeden de olsa evimi terk ettim.
Bu arada ablam eşyalarinin birazi kurtardi. Gorevliler izin verdiler. Diger kardesimin fazla bir seyi kalmamis.
Enistemin kardesinin tüm altiarini yağmalamislar. Onlarin da bina yan yatmis ve o kargasada yarim saat sıkışan kapiyi acmaya calismis. Son çare kapiyi ortadan parcalamiş.
Bir de mucize olmus. 7 katli binanin altindaki yer yarilmis ve bina tamamen çökmüş, 7. kattaki akrabalari ( enistenin) once bulamamislar ama sonra ikisi de o yarilan yerden cıkmış ve ikisi de sağ. Kırıkhan merkez gercekten neredeyse tamamen yıkılmış. Köyler yine de daha iyi