GSC Haber 6 Temmuz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Florya'nın Değerlendirilmesi Hakkında Yetki Verildi

Yetkiyi alir gecer bunlar. Bizde. eriyip giden varliklarimizi izleriz.

anbean yayın olmaması halinde her boka şikayet edip sonunda gstvyi kapattıran angutlara konu içersinde bol bol küfredeceğime and içerim.

reis yine aralıklı yayından devam diyecektir...

1720217183476.webp

Yetki alamama ihtimali %51 diyorum ardından istifayla ilgili gelişmeler yaşanabilir erken seçim görebiliriz.

Yetki verilse yine şampiyon olamaz bunlar. Florya’yı kaybettiğimizle kalırız.
Sampiyon oluruz renkdas, o sportif bir durum. Biz neler neler gorup/yasayip sampiyon olduk. Ancak, hemfikirim, bunlara ragmen olmus oluruz. Bu yetkiyi, almamalari lazim, kesinlikle.

Sampiyon oluruz renkdas, o sportif bir durum. Biz neler neler gorup/yasayip sampiyon olduk. Ancak, hemfikirim, bunlara ragmen olmus oluruz. Bu yetkiyi, almamalari lazim, kesinlikle.
Erden Timur varken bunlara rağmen şampiyon olduk. Ama şimdi şüpheliyim. Sinerjiyi bozdu adamlar. Taraftar şöyle hissediyor. Artık kulüp sahipsiz kaldı. Yalı çocuğu istediği gibi maçları bağlar. Bu yönetim de pasif kalır. Hakkımızı yedirir.

Erden Timur varken bunlara rağmen şampiyon olduk. Ama şimdi şüpheliyim. Sinerjiyi bozdu adamlar. Taraftar şöyle hissediyor. Artık kulüp sahipsiz kaldı. Yalı çocuğu istediği gibi maçları bağlar. Bu yönetim de pasif kalır. Hakkımızı yedirir.

Son kismina katiliyorum. Erden kalsaydi da benzerinin olmais olasiydi bu arada zira Baskan degildi. Muhtemelen ayrilirdi da. Dogrusu simdiden gitmis olmasi ki ortak olmasin bunlarin duzenine ancak su var, zarar goren Galatasaray bu acidan ben Erden'e de kirginim. Inzivaya cekilecek zaman degildi bu zaman..

Son kismina katiliyorum. Erden kalsaydi da benzerinin olmais olasiydi bu arada zira Baskan degildi. Muhtemelen ayrilirdi da. Dogrusu simdiden gitmis olmasi ki ortak olmasin bunlarin duzenine ancak su var, zarar goren Galatasaray bu acidan ben Erden'e de kirginim. Inzivaya cekilecek zaman degildi bu zaman..
Bilmiyoruz perde arkasını. ET de açıkça anlatmıyor. Ama Dursun mutlak biat istediyse bence ayrılması doğru bir karar olabilir. uzak kaldığı, inzivaya çekildiğini düşünmüyorum. GK öncesi çıkıp konuşması bu yönetime yetki vermeyin demek anlamına gelmez mi?

Bilmiyoruz perde arkasını. ET de açıkça anlatmıyor. Ama Dursun mutlak biat istediyse bence ayrılması doğru bir karar olabilir. uzak kaldığı, inzivaya çekildiğini düşünmüyorum. GK öncesi çıkıp konuşması bu yönetime yetki vermeyin demek anlamına gelmez mi?
O anlama gelir. Dolayli olarak bunu ifade etti ve kararinizi buna gore verin demeye getirdi pekala.

Almamasi gerek ama birsekildr yine cok rahat bir sekilde yetkiyi alir

Floryayı biri yiyecek.

Dursun olmazsa, başka biri.

Buna yetki verilmezse yerine gelen yetki alacak.

bu adamların buralara gelme sebebi biz taraftarlar gibi takım sevgisinden değil, ki mevcut başkan ilk başkanlık döneminden önce futboldan tamamen uzak bir profildi

Erden Timur gibi adamları da bu sistem başkan yapmaz

Yani demem o ki boş yere kendinizi üzmeyin

tahminim yarın sorunsuz bir şekilde yetki alır ama almazsa da önemli değil

Floryayı biri yiyecek.

Dursun olmazsa, başka biri.

Buna yetki verilmezse yerine gelen yetki alacak.

bu adamların buralara gelme sebebi biz taraftarlar gibi takım sevgisinden değil, ki mevcut başkan ilk başkanlık döneminden önce futboldan tamamen uzak bir profildi

Erden Timur gibi adamları da bu sistem başkan yapmaz

Yani demem o ki boş yere kendinizi üzmeyin

tahminim yarın sorunsuz bir şekilde yetki alır ama almazsa da önemli değil
Hala daha futboldan uzak. Üzücü kısım orasi

Umarım bir tokat daha yersin Dursun başkan.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Geri
Üst Alt