- 18 Temmuz 2009
- 82.124
- 240.008
- 5.263
Galatasaray Spor Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, 6 Temmuz 2024 Cumartesi günü Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Anadolu Oditoryum Salonu’nda gerçekleştirilecektir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
anbean yayın olmaması halinde her boka şikayet edip sonunda gstvyi kapattıran angutlara konu içersinde bol bol küfredeceğime and içerim.
alamama ihtimali de var galiba.Yetkiyi alir gecer bunlar. Bizde. eriyip giden varliklarimizi izleriz.
A
alamama ihtimali de var galiba.
Yetki verilse yine şampiyon olamaz bunlar. Florya’yı kaybettiğimizle kalırız.Umarim, umalim, umariz (herhalde!).
Sampiyon oluruz renkdas, o sportif bir durum. Biz neler neler gorup/yasayip sampiyon olduk. Ancak, hemfikirim, bunlara ragmen olmus oluruz. Bu yetkiyi, almamalari lazim, kesinlikle.Yetki verilse yine şampiyon olamaz bunlar. Florya’yı kaybettiğimizle kalırız.
Erden Timur varken bunlara rağmen şampiyon olduk. Ama şimdi şüpheliyim. Sinerjiyi bozdu adamlar. Taraftar şöyle hissediyor. Artık kulüp sahipsiz kaldı. Yalı çocuğu istediği gibi maçları bağlar. Bu yönetim de pasif kalır. Hakkımızı yedirir.Sampiyon oluruz renkdas, o sportif bir durum. Biz neler neler gorup/yasayip sampiyon olduk. Ancak, hemfikirim, bunlara ragmen olmus oluruz. Bu yetkiyi, almamalari lazim, kesinlikle.
Erden Timur varken bunlara rağmen şampiyon olduk. Ama şimdi şüpheliyim. Sinerjiyi bozdu adamlar. Taraftar şöyle hissediyor. Artık kulüp sahipsiz kaldı. Yalı çocuğu istediği gibi maçları bağlar. Bu yönetim de pasif kalır. Hakkımızı yedirir.
Bilmiyoruz perde arkasını. ET de açıkça anlatmıyor. Ama Dursun mutlak biat istediyse bence ayrılması doğru bir karar olabilir. uzak kaldığı, inzivaya çekildiğini düşünmüyorum. GK öncesi çıkıp konuşması bu yönetime yetki vermeyin demek anlamına gelmez mi?Son kismina katiliyorum. Erden kalsaydi da benzerinin olmais olasiydi bu arada zira Baskan degildi. Muhtemelen ayrilirdi da. Dogrusu simdiden gitmis olmasi ki ortak olmasin bunlarin duzenine ancak su var, zarar goren Galatasaray bu acidan ben Erden'e de kirginim. Inzivaya cekilecek zaman degildi bu zaman..
O anlama gelir. Dolayli olarak bunu ifade etti ve kararinizi buna gore verin demeye getirdi pekala.Bilmiyoruz perde arkasını. ET de açıkça anlatmıyor. Ama Dursun mutlak biat istediyse bence ayrılması doğru bir karar olabilir. uzak kaldığı, inzivaya çekildiğini düşünmüyorum. GK öncesi çıkıp konuşması bu yönetime yetki vermeyin demek anlamına gelmez mi?
Hala daha futboldan uzak. Üzücü kısım orasiFloryayı biri yiyecek.
Dursun olmazsa, başka biri.
Buna yetki verilmezse yerine gelen yetki alacak.
bu adamların buralara gelme sebebi biz taraftarlar gibi takım sevgisinden değil, ki mevcut başkan ilk başkanlık döneminden önce futboldan tamamen uzak bir profildi
Erden Timur gibi adamları da bu sistem başkan yapmaz
Yani demem o ki boş yere kendinizi üzmeyin
tahminim yarın sorunsuz bir şekilde yetki alır ama almazsa da önemli değil