GSC Haber 6 Temmuz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Florya'nın Değerlendirilmesi Hakkında Yetki Verildi

1720263036179.webp

:kırmızıkalp:

Erden Timur yekten verin vermeyin gibi konuşmadı mı yav hiç

Hani bankalar birliğinden çıkıyorduk biz Mayıs ayına kadar? Hangi parayla çıkıyoruk, Şimdi mi UEFA nın tepemizde olduğu aklımıza gelmiş acaba?

Süyehl Batum tamamaen Katı denetimi şat koşuyoru (seçimdeki söylemlerinde olduğu gibi)

Dursuna bak nasıl arka kapılar açık bırakmış. Helal suheyl başkanım.

Dursun Özbek'in yüzünde bugün sıkıntı çıkacak izlenimi var .

Süheyl başkan sen de adamlarını toplayıp getiremedin mi yav
Destek lazım

Neden şimdi net konuşmuyorsun Erden Timur. 2 gün önce videoda söylediklerini şimdi söylesene. Şimdi konuşmazsan ne zaman konuşacaksın.

Kadın da gitti aleyhe konuşmak isteyen varsa dedi. Erden Timur lehe konuştu dedi.

Geçmiş olsun. Yetkiyi alır Dursun.
Buradaki mevzu proje değil önerge.

Önergeye göre yetki oylaması yapılacak. Kendimiz yapmalıyız dedi zaten satır arasında.

Yetki oylaması her türlü yapılacak henüz o konudaki lehte, aleyhte söylemlerine geçilmedi.

Ben çok hayal kırıklığı yaşadım Erden Timur'un konuşmasından. 2 gün önce neler neler demişti. Şimdi resmen başkandan helallik istedi gibi geldi. Hiç bir detaya girmedi.

Erden Timur: "Başkanımızla iki üç gün önce mevcut yetki ile ilgili görüştük. Galatasaray'ın geleceği olan bir proje. Burak Elmas döneminden beri içerisindeyim. Her şeyin kusursuz olması için çalışıldı. Bu işin fona dönüşmesi dünyada da bir ilk olacak. Çıkacak rakam borcu ödemeli ve fon sağlayacak kadar olmalıydı. Bu böyle başladı. Kendimiz yapmalıyız fikrindeyim. Bu işin Galatasaray için en maksimum gelir olmalı. Belki yönetim üst komisyon oluşturur. Geçmişte Riva için başkanımız yapmıştı. Neticede büyük uğraşlar verildi. Yıllar sonra Galatasaray kendi parasıyla bir yer satın aldı. Paranın bloke olması, getirisinin futbol dışı branşlara harcanması çok koruyucu."

Doğru söylüyor Süheyl hoca.

Geri
Üst Alt