- 30 Temmuz 2009
- 32.522
- 8.379
- 2.188
Ben Dursun’dan ve çevresindekilerden 10 kat daha fazla güveniyorumEşref Hamamcıoğlu'na güvenen var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Dursun’dan ve çevresindekilerden 10 kat daha fazla güveniyorumEşref Hamamcıoğlu'na güvenen var mı?
yönetici olarka kapalı kutuEşref Hamamcıoğlu'na güvenen var mı?
ztaen ben başından beri o paranın kuruşuna bile dokunulmamalı taraftarıyımMevcut yönetim strateji hatası da yaptı bence.
İlk dönemde ET, Florya projesinin hedefini fon olarak anlatmıştı ve bu sürdürülebilirlik demekti.
Şu anki yönetim hep BB’den çıkmak gibi anlattı ve öncesinde BB’den çıkmayı Florya ile ilişkilendirmemişti.
Böyle bakarsak bile kabul edilmesi saçma, BB’den çıksan ne olacak yarın yine kredi çekeceksin hop aynı terane.
Biraz kibar ol ulanşu karıyı kovun ya
istediği yetkiyi almasada dönemini bitirmeliFatih altayli dursun ozbegin tabuta son civiyi vuracak
olmaması lazım...bir şey olmamış ki sportif ve diğer her şeyden zarar etmeden süreç olmalı...Diyelim ki onayı alamadı. Seçim olur mu ki? Kadük bir yönetim olması da ne doğuracağı belirsiz.