GSC Haber 6 Temmuz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Florya'nın Değerlendirilmesi Hakkında Yetki Verildi

Mevcut yönetim strateji hatası da yaptı bence.

İlk dönemde ET, Florya projesinin hedefini fon olarak anlatmıştı ve bu sürdürülebilirlik demekti.

Şu anki yönetim hep BB’den çıkmak gibi anlattı ve öncesinde BB’den çıkmayı Florya ile ilişkilendirmemişti.

Böyle bakarsak bile kabul edilmesi saçma, BB’den çıksan ne olacak yarın yine kredi çekeceksin hop aynı terane.

890 - 900 var 10k üyeden hayati kararda...

doğru laf yalan yok...maalesef doğru yani

Galatasaray büyüklüğünün Türkiye’de dengi yok. Kodamanların oyuncağı yapamayacağı tek kulüp Galatasaray. Fb/bjk parayı basanın (o paraları da kulübü batırarak basıyorlar) kendi çiftliği haline getirdiği birer sirk. Sonuçları da UEFA tarafından tescilli şikecilik, iflas eşiği ve sportif başarısızlık.

Mevcut yönetim strateji hatası da yaptı bence.

İlk dönemde ET, Florya projesinin hedefini fon olarak anlatmıştı ve bu sürdürülebilirlik demekti.

Şu anki yönetim hep BB’den çıkmak gibi anlattı ve öncesinde BB’den çıkmayı Florya ile ilişkilendirmemişti.

Böyle bakarsak bile kabul edilmesi saçma, BB’den çıksan ne olacak yarın yine kredi çekeceksin hop aynı terane.
ztaen ben başından beri o paranın kuruşuna bile dokunulmamalı taraftarıyım

sportifle satışla başka gelirle manage edilsin diyenlerdenim.

BB 'den çıkma tamamn "olacak dedim oldu " işi gibi bir mantık acele hareketle.

Abi borç yönetimi deniliyor da dayı bizim hazırda paramız yok ek gelirimiz de yok.
Niye borçlanalım dışarıya niye böyle bakılıyor ben mi yanlış düşünüyorum.
Kulüp zaten kafa kafaya gelir gider geliyor ve buna 1 senede 30 daha katıp kapatabiliyorken kapatmıyorsun dışarıdan borç alınca daha fazla girecek deniliyor.

Abi parasızlıktan kulüp transfer yapamıyor. 5 sene daha mı transfer yapmayalım.
O bu para versin diye dilenelim.
Floryayı satmayalım mı bence de satmayalım en az 10 sene daha kalsın bence de. Farklı yöntemlerle gelir elde edebilir miyiz? Evet. Aktif 10 milyon üstü taraftarı olan tribünlerinde her sene bilet bulunamayan ve en az 3 katı istek bulunan bir kulübün 2 milyar lira para bulamaması ban saçma geliyor.

Madem bazı şeyleri kırdıracağız. Rivadan kalan alacaklarımızı kampanyayla, ön satış başlatarak yada gelirden feragat ederek verelim geçsin.
Yada store hisse satışı, kulübün sermaye artışı. Vb vb. işlemlerle gelir üretilebilir. Tek kurtuluşumuz Florya bakışı da doğru değil yani.
Bey satışı gibi 2 satış daha yapmak da zor değil. O da bir çözüm. 2 milyona oyuncu bırakmaya çalışan adamlar toprak ile gelir elde etmeyi düşünmesi de normal.

Diyelim ki onayı alamadı. Seçim olur mu ki? Kadük bir yönetim olması da ne doğuracağı belirsiz.

Sn. Altaylı'yı herhangi bir yönetimde kulüp sözcümüz olarak görmek isterim

Fatih altayli dursun ozbegin tabuta son civiyi vuracak
istediği yetkiyi almasada dönemini bitirmeli

planladığım olmadı o zaman istifa ediyorum şekli - tatsız sonuçlar doğurur o.

karşı olunan yapılanın yanlışlığı olmalı - kişisel olmamalı - bu önemli.

Diyelim ki onayı alamadı. Seçim olur mu ki? Kadük bir yönetim olması da ne doğuracağı belirsiz.
olmaması lazım...bir şey olmamış ki sportif ve diğer her şeyden zarar etmeden süreç olmalı...

devam eden başarı süreci her şey için iyi zemin hazırlar.

bu konunun futbolla alakası yok - olmamalıda.

Geri
Üst Alt