- 1 Ağustos 2014
- 63.850
- 75.053
- 4.338
Bence yetki verilecektir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mor renk rgb mi
kimisi anısıylaadım keşke süheyl olsaydı
Yapacak bir şey yok. Bu yönetimin seçilme amacına yetki vermedikten sonra kendilerinin kalmasının gereği yok. Hasılat paylaşımı modeli seçimden önce belliydi zaten. Normalde bu işin oluru Erden Timur'un yaptırdığı gibi yetki metninde gerekli değişiklikleri yapıp yetki verilmesidir mesela ihale şartnamesinde ön ödemenin yanında GS'nin payı minimum %65 olacak şekilde olmalıdır gibi bir madde koyup yetki verirsin mesela. Ama komple bu yönetime güvenmiyorsan ve yapmasın diyorsan ki bu da gayet doğal olabilir o zaman bu yönetimin seçime gitmesi daha doğru olur.süreç olarak sezon açılmamış
transferin ortası...
sezonu kapatırsın - belkide fırsatlarını kaçırırsın
yönetim gitti ama sportif kotarır o işleri çokta sağlıklı olmaz.
kimisi anısıyla
kimisi anasıyla
carlsberg yudumluyorumYUH ulan sana
İnşallah raporlarda işlem yapar adminlerkimisi anısıyla
kimisi anasıyla
EvetOha rivada cidden %85 i karşı taraf mı aldı. Ben mi yanlış anladım
carlsberg yudumluyorum
serhoşum şu an
forumdan çıkış yapacağım
carlsberg yudumluyorum
serhoşum şu an
forumdan çıkış yapacağım
Koklatmışlar bizeOha rivada cidden %85 i karşı taraf mı aldı. Ben mi yanlış anladım
evet muhteşem dursun başkanımız bedavaya verdi sağolsunOha rivada cidden %85 i karşı taraf mı aldı. Ben mi yanlış anladım
Bu bildiğin ihanet
Anladığım kadarıyla kazıklanmışızOha rivada cidden %85 i karşı taraf mı aldı. Ben mi yanlış anladım
buna zaten bende okeyim - ne inşaat yürütürsün ne kontrolden çıkarsın. denetle hukuksal olarak üstünde dur yeterli...GS'nin payı minimum %65 olacak şekilde olmalıdır gibi bir madde koyup yetki verirsin mesela.
o 85in 15ini birileri cebe indirmiştirOha rivada cidden %85 i karşı taraf mı aldı. Ben mi yanlış anladım