GSC Haber 6 Temmuz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Florya'nın Değerlendirilmesi Hakkında Yetki Verildi

süreç olarak sezon açılmamış
transferin ortası...

sezonu kapatırsın - belkide fırsatlarını kaçırırsın

yönetim gitti ama sportif kotarır o işleri çokta sağlıklı olmaz.
Yapacak bir şey yok. Bu yönetimin seçilme amacına yetki vermedikten sonra kendilerinin kalmasının gereği yok. Hasılat paylaşımı modeli seçimden önce belliydi zaten. Normalde bu işin oluru Erden Timur'un yaptırdığı gibi yetki metninde gerekli değişiklikleri yapıp yetki verilmesidir mesela ihale şartnamesinde ön ödemenin yanında GS'nin payı minimum %65 olacak şekilde olmalıdır gibi bir madde koyup yetki verirsin mesela. Ama komple bu yönetime güvenmiyorsan ve yapmasın diyorsan ki bu da gayet doğal olabilir o zaman bu yönetimin seçime gitmesi daha doğru olur.

Bravo

Fatih altaylı

Bi menfaatim olmadıgınıda belirteyim

GS'nin payı minimum %65 olacak şekilde olmalıdır gibi bir madde koyup yetki verirsin mesela.
buna zaten bende okeyim - ne inşaat yürütürsün ne kontrolden çıkarsın. denetle hukuksal olarak üstünde dur yeterli...

zaten söylenen o - oldu bittiye gelmesin - biz bize oturan şartları okeylersek olsun bizde işimize bakalım tavrı en doğrusu.

kendimiz yapmak erden timurun dediği - en en zoru ... ciddi efor ve 3 belki 4 başkan görür o iş . onun zorluğu bunu manage etmekte.

ama yetki alamadı - amaç floryaydı o zaman istifa ediyorum durumu olursa ama "ben zaten sırf buna aday oldum, sportifi osu busu ekstraydı" demek gibi bir şey olur - ki öyle değil. o kadarda değil yani...

foryada ayrışırızda fikren - Gs'nin başarısız olması önemli dğeil diyen çıkmaz yönetimden. fosil kesimden olanlar varda vızırtı cızırtıdan ibaret.

yönetime senin dediğin güvensizliği duyan - bireysel seviyeye düşürüyor işi - zaten arapsaçı olma nedeni bu.

Riva olayı 100 kez konuşuldu diger başlıkta sanırım arsa değerleri ile ilgiliydi o pay @Hasan Bekir daha iyi biliyodur

Geri
Üst Alt