GSC Haber 6 Temmuz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Florya'nın Değerlendirilmesi Hakkında Yetki Verildi

millet kongrede esip gürleyecektir ama günün sonunda yetkiyi alacak dursun. olan Galatasaray'a olacak yine.

Benim anlamadığım medya bazında

"Galatasaray ekonomik özgürlük alacak - en iyi durumda - en planlı durumda" modundan "Zaniolo satılmazsa trasnfer zor" moduna geçiliyor.

kişilerin kendilerinden bağımsız yani 20 -30 insan geliyorsunuz oraya - her laf tepedeki başkana edilir - geri kalanlar anca ön ilikler "başkanım başkanım" der .. bu kadar zor olmamalı - her şey için bu kadar uğraşılıyor olunmamalı.

Niyette poizsyonun getirdiği kaymağı yemek varsa bir halt ilerlemez hiç bir şey

hakikaten hizmet etme/geliştirmek isteyen mantalite her şeyi zaten açık açık paylaşır zırt pırt.

Riva'ya benzerse bu sürecin sonunda Florya GS'ye geçmiş olsun. Ordan gelip işletilecek parayla uzun vadede yeni floryalar /rivalar / kemerburgazlar edinmen lazım senin diğer her şeyi planlarken. Yapamazsan hazırdan yer her gelen "banane" der geçer.

şöyle söyliyeyim

haziranda okan hoca sözleşme yenilerken ne dedi "bütçemiz var- başkan arkamızda vs vs vs"

şu an o cümlenin ağırlığını yönetim kldırmıyor - hocaya en azından sağ beki yapıştırıp uçakla kampa getirmen lazım. Okan hoca'da sakin adam - çatal dili yok - 2 senedir taşıyor seni ... üzmemek lazım açıkçası.

0 transfer eksikler 1 senedir belli olmasına rağmen.Kesinlikle almamalı yetki falan

kyujhgfsd.webp

Moduma girdim.

****edit : link zaten post edilmiş ****

başkan stresli.

katılım genede az ya bu ne abi totonuzu 1 günlüğüne yazlığınızdan kaldıramadınız mı.

bakalım mıhalif kesim mi daha fazla - onay veren kesim mi. az katılım dengeyi hassaslaştırıyor orda

Erden Timur salonda mı acaba - konuşma yapar mı.(bence yapmalı )

gereksiz agresiflikten uzak - konuya odaklı terbiyeli olacağı aşikar zaten.

alamayacak galiba. baya gergin başkan ya da hangover

böyle bir yetki için "proje içeriği" sunmamışlarsa dk 1 den sakatlık var.

Geri
Üst Alt