GSC Haber 6 Temmuz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Florya'nın Değerlendirilmesi Hakkında Yetki Verildi

riva resmen bedavaya gitti elden. kaç dönümdü bilmiyorum, bugün rivada arsa fiyatları metrekaresi 20-25 bin tl arası değişiyor
Kırdırılan gelir dışında hiç bir şey kazanmadık ya. Hala evlerin parası gelecek diye bekliyoruz.

Başka şirkete kontrolü vermek kadar iş bilmezlik yok. Satışlar bizim kontrolümüzde olmadığı sürece bu da aynısı olacak.

imar olmayan yerde belediye başkanına imarlı kısım bulmuş....

vay be ...

4 aydır aynı cümleler.

Bence yetki verilmemelidir ancak verileceğini düşünüyorum maalesef.

imar planını SEN YAPAMAZSIN - yeme milleti ! şu sıralarda onaylanır diyor

bir kaç haftaya BB de dedin...

aynı taktikle yeme milleti yeter yahu

Kırdırılan gelir dışında hiç bir şey kazanmadık ya. Hala evlerin parası gelecek diye bekliyoruz.

Başka şirkete kontrolü vermek kadar iş bilmezlik yok. Satışlar bizim kontrolümüzde olmadığı sürece bu da aynısı olacak.
geçen gün bir arkadaşımın arsası için takas + para teklifi geldi, takasta konu mülk rivadaki villalardandı. en büyük tipmiş ama içi natamamdı 1 m dolar fiyat biçti o haline. bizim kaçtane villamız var ne zaman para gelecek harbiden bilen yok sanırım

aylar önce söyledim eski çevre bakanından floryayı alırken bu başkan denen herif söz vermiş ,yetkiyi alalım sizden birisine verecez ihaleyi diye
özet bu bana göre

Yetki mevzusu muhalif konuşmalara bakıyor. Açıkçası bir taraftar olarak dahi anlatılanlara 50 tane karşı görüş çıkartıp muhalefet yapardım orada olsam.

Çok fazla tutarsızlık var. Yeterince şeffaflık olsa bambaşka bir strateji ile yapılırdı sunum.

Mandarin zaten Polis okulu arazisine yapılan, ne için yapıldığı falan belli bir yer. Geçen yine inşaat durmuş sanırım
orası ile ilgili detaylı bilgim yok ama vrdır bağlantılar - ek izin alınmalar - bakanlık tarafından işler....

Öyle tiksindirdi di bu başkan,
Gerekirse sezonu p*ç edelim ama gitsin bir an önce
Zerre güven vermiyor

bi muhalif çıkıp laf salatası yapmadan, başkan floryayı falan kenara koyalım rivadan ne kadar alacağımız var yoksa kırdırdığımız parayla tüm hakkımız bitti mi bizi aydınlatın dese tamamdır.

Yetki mevzusu muhalif konuşmalara bakıyor. Açıkçası bir taraftar olarak dahi anlatılanlara 50 tane karşı görüş çıkartıp muhalefet yapardım orada olsam.

Çok fazla tutarsızlık var. Yeterince şeffaflık olsa bambaşka bir strateji ile yapılırdı sunum.
buna rağmende gösterdeklieri kısımda ciddi katılım görmüyorum - şuncacık insanın insafında olması bu işin çok trajik...

millet tatilinde falan...

Monica Bellucci de üyemizmiş. Tebrikler.
2024-07-06 (3).webp

Sevgi ortamın , savaşmaya ve cephelere mi döndü şimdi başkan...

2 sert cümlen olmadı mecbur kalmadığın 2 3 durum haricinde..yanındanda Erden Timur'U eksik etmedin...

Geri
Üst Alt