GSC Haber 6 Temmuz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Florya'nın Değerlendirilmesi Hakkında Yetki Verildi

Şimdi bloke hesap ve anahtar teslim gibi Erden Timur'un da dediği şartlar yetki metnine girdi değil mi? Erden Timur'un da imza verdiği o değişiklik oldu.

28 konuşmacı - haaaaydi bakalım.

kürek branşını unuttunuz diye olursa herkes sahneye domates falan atsın.

Bu yönetime en çok kızdığım konu ne transfer ne de yetki için Florya projesi veya Kemerburgaz maalesef kulübün hakkını savunmuyor Servet Yardımcıyi göstere göstere başkan yapacaklar ama laf eden yok. Adamlar canları istediği gibi yabancı Kuralı ile oynuyor senin elindekiler patlayacak göndermek zorunda kalacaksın. Her maç penaltı kazanan bir hırsız var ama maalesef gündem oluşturulmuyor ve hiç bir divan üyesi bu hırsızlığa ahlaksızlığa karşı laf etmiyor

2306EPN60G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi bloke hesap ve anahtar teslim gibi Erden Timur'un da dediği şartlar yetki metnine girdi değil mi? Erden Timur'un da imza verdiği o değişiklik oldu.
yok bu sunldu ...

konuşmalar yapılacak...

en son haliyle (söylenenler eklensin ya da eklenmesin) yönetim sunum yapacak ve oylanacak.

söylenenleri koymamışsa atıyorum Erden Timur Ret oyu kullanır.
gibi gibi

Dursun Özbek'in morali inanılmaz bozuk her an aynı yüz ifadesiyle takılıyor umarım yetki alamayıp istifa edersin gerçek başkanımıza kavuşuruz.

yok bu sunldu ...

konuşmalar yapılacak...

en son haliyle (söylenenler eklensin ya da eklenmesin) yönetim sunum yapacak ve oylanacak.

söylenenleri koymamışsa atıyorum Erden Timur Ret oyu kullanır.
gibi gibi
Tamam da bu zaten yönetiminde imzaladığı ve sunduğu önergeydi değil mi?

Dursun Özbek’in Erden Timur konusurken hal ve hareketlerine bakın.

Senin yuzunden yiyemedik baraları der gibi bakisi. Küstah, mafyavarı duruşu.

Bu herif tam bir oldum oldumcu. Samimiyetsizliği ve herseyi bildigini zannetmesiyle, Galatasaray baskanligini zerre haketmiyor.

Aynen öyle

Riva Dursun döneminde gitti, Mustafa Cengiz davulla zurnayla duyurdu geri aldığımızı

Sonrasında Dursun da her lafında bunun için teşekkür etti

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Geri
Üst Alt