GSC Haber 6 Temmuz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Florya'nın Değerlendirilmesi Hakkında Yetki Verildi

Konuştuğumuz konuyla ilgisini anlamadım. Kemerburgaz'ı bile yapamadık burayı nasıl yapacağız derseniz onu cevaplarım.

Ama yine de yazayım. Yüksek gerilim hattını biz taşıyamayız. İlgili elektrik idaresi çalıştığı firmalar ile yapar. Etkilenen firma ki burada biz oluyoruz eli kuvvetli ise bürokratik olarak işi hızlıca çözer ve ilgili elektrik idaresi taşımayı yapar. Eğer bürokratik olarak eliniz kuvvetli değil ise elektrik firmasının yıllık bütçesine eklenmesini talep eder ve taşınması ne zaman olursa beklersiniz. Son olarakta tüm maliyeti siz karşılacağınızı taahhüt ederseniz elektrik firması gerekeni hızlıca yapar.
aslında tam da değinmek istediğim yere değindin murat kardeşim Bürokrasi siyaset politika ne dersen de inşaat işlerindesin bu işlerin nasıl yürüdüğü hakkında az çok bilgin vardır. Türkiyenin merkezi olan yerde helede bu ekonomi koşullarında büyük paraların döndüğü yerde gersini söyletme lütfen silivri soğuktur. hala gs nin bu işten %70-75 bandında para kazanabiliceğini düşünüyorsan eyvallah.
köprü var elimde satılık.

Tamam da bu zaten yönetiminde imzaladığı ve sunduğu önergeydi değil mi?
oralar tamam - işte son haliyle madde madde oyalanacak en sonda- tatmin olmayan reddeder.

zaten florya ile ilgili olan 4.2 idi sanırım - diğerleri öbür projeler ile alakalıydı - o kadar okudurlar ettiler hatırlamıyorum şidmi.

o madde son haliyle sunulacak (en son halini ben kaçırdım) ama okunacak nede olsa.

İzlemiyorum neler oluyor?

Eleman cok saglam girdi ha. Bok etme lan.

1720265039726.png

adadasasd.webp

dursun başkanın suratı asık - hanımının suratı asık.

aslında tam da değinmek istediğim yere değindin murat kardeşim Bürokrasi siyaset politika ne dersen de inşaat işlerindesin bu işlerin nasıl yürüdüğü hakkında az çok bilgin vardır. Türkiyenin merkezi olan yerde helede bu ekonomi koşullarında büyük paraların döndüğü yerde gersini söyletme lütfen silivri soğuktur. hala gs nin bu işten %70-75 bandında para kazanabiliceğini düşünüyorsan eyvallah.
köprü var elimde satılık.
Bürokratik olayların ben çoktan farkındayım. Dediğim gibi yıllarım bunlar içinde geçti.

Ama Erden Timur yaparız diyorsa hala aynı düşüncedeyim. Kaç yıldır bu proje ile ilgileniyor. Bugün bile koskoca genel kurul önünde biz yaparsak daha fazla kazanırız dedi. Ne ben ne de sen ondan iyi durumu bilemeyiz sanırım.

"Sayın hocam..."

"Yes ?"

:D :D

20 bine yakın üye var.
Adam başı 50 bin versinler bb borcundan çıkalım. Hep kulübün kaynaklarını yemek olmaz.

Bunu yapamıyorsanız da 100 bin karşılığında üyelik açın üye olalım. 2-3 milyar liralık gelir elde ediliyor mu bakalım. 5 sene sonra da genel kurulda oy kullanma yetkisi verirsin olur biter.

Hanfendi! Sayın divan başkanı geçişi komikti :D abi iyi kötü kendi dünyasında bir alternatifle gelmiş bırak konusşun abla harbi

Geri
Üst Alt