GSC Haber 6 Temmuz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Florya'nın Değerlendirilmesi Hakkında Yetki Verildi

piercingli hadi uyarsana zamanın doldu diye

Hayri kozagi o salondaki bir kaç yakın arkadaşı hariç hiç kimse dikkate almıyor, çoğu muhabbette veya telefonda, geri kalanı da boş gözlerle takip ediyor.
konuşması bittikten hemen sonra salondaki herhangi üyeyi seçip, ne konuştu biraz önce bir cümlesini söyler misiniz deseniz kimse cevap veremez.

Btw ET bir önceki yetkiyi neredeyse oybirliği ile almıştı. ET diyorum çünkü yetki konuşmasını o yapmıştı

Bazılarını öyle bir yerin dibine sokacaksın ki o kursüye çıkarken eli ayağı titreyecek hatta korkudan çıkamayacak.

Bu hiyaragasi bir daha konuşmayacağım dememiş miydi

Hayrettin Kozak şuan haklı da olsa, şunun gibi sadece muhalefet eden (doğru yanlış her karara) ve kulübe 5 kuruş faydası olmayıp kulübün adasında ucuz şarap içmek amaçlı orada bulunan tüm fosillerden nefret ediyorum arkadaş. Bi bitin artık.

herkes tuvalet ve sigara molasını hayrı kozak konuşması sırasında kullanıyor sanırım.

Arkadaşlar niye gerildiniz

Hayrettin Kozak şuan haklı da olsa, şunun gibi sadece muhalefet eden (doğru yanlış her karara) ve kulübe 5 kuruş faydası olmayıp kulübün adasında ucuz şarap içmek amaçlı orada bulunan tüm fosillerden nefret ediyorum arkadaş. Bi bitin artık.
Güncel bilançoda 1 milyar lira civarı kardayız ve yükümlülükle borç aynı şey değil.

Bunları bilmemesi imkansız.

Neyini alkışladınız ne anlattı bu dayı şimdi ya bomboş vakit kaybı

Geri
Üst Alt