- 30 Temmuz 2009
- 32.521
- 8.377
- 2.188
Dursun önerileri kabul etmez. Bir çoğu her türlü geçer modunda ama önerileri kabul etmezse reddedilmek suretiyle şok edilebilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok yani demeye getirdiğim yapılacaksada şunlara dikkat edilsin - insanların güveniyle yola çıkılsın.Erden’in onayladığı falan yok, hala kendimiz yapalım diyor. 50-50ye aptallık dedi zaten tartışacak bir şey yok.
Altaylı da salmış durumu, ben kulübün başarısına bakarım diyor ama güvenmediği belli onun da.
Burada denildiği kadar karlıysa neden kimse gelmesin? Çok karlı iş değil mi? 1 milyar %35'i 350 milyon yapar, 150 maliyet desen 200 milyon dolar net kazanç 70 milyon dolar sonuçta paya ek bir ödeme değil ki daireleri satınca bizim 70 milyon dolarlık kısmı düşecek. Burada 1 yıl içinde satılır diyordu arkadaşlar.Aaaaaynen budur(senin dediğin kısım) olay.
ama ordaki kıstastada %35 + peşinata kimse gelmez.
yani peşinat olayı ortadan kalakr - BB ile başka şekilde başa çıkman gerekir.
bilgilen o zaman be adamBilgim olmadığı konuda yapacağım yorum
Galatasaray için hayırlısı olsun
rekabetçi ortamda bile çok fazla firma giremez - şu an gözlüklü adamın o konuda dediği doğru biraz.İhale ve rekabetçi ortam var ise buna kimse karşı çıkmaz ama olmadığı belli.
Bir firma belirlenmiş ve onlara verilecek gibi gözüküyor. Verdikleri tarih eylül 2024, nasıl yetişecek bu tarihe onca süreç.
Tam yerindeyim muhterembilgilen o zaman be adam
inşaat firman olacak -hali hazırda projelerin olacak - o döngünden 70 milyon doları çıkarmak ciddi risklidir. 70 milyon dolar anormal bir para şak diye nakit çıkacak şekilde düşününce.Burada denildiği kadar karlıysa neden kimse gelmesin? Çok karlı iş değil mi? 1 milyar %35'i 350 milyon yapar, 150 maliyet desen 200 milyon dolar net kazanç 70 milyon dolar sonuçta paya ek bir ödeme değil ki daireleri satınca bizim 70 milyon dolarlık kısmı düşecek. Burada 1 yıl içinde satılır diyordu arkadaşlar.
Kimse uğraşmak istemiyor çünkü, iş bitirici adam da yok.rekabetçi ortamda bile çok fazla firma giremez - şu an gözlüklü adamın o konuda dediği doğru biraz.
ama dediğin gibi yönetim tarafında çizilmiş yol var belli ki - konuşanların belli kısmıda yapılsın ama bizim kurallrımızla ihaleyi yönetelim diyor .
ben öyle algılıyorum en azından.
kendimizin yapılış sürecine güven yok gibi duruyor - o iş karışır diye bakıyorlar (ki o risk var yok değil) - zor iş yani.
yetkinin son hali ve onaylanıp onaylanmamsına göre süreç izleyeceğiz bakalım.