GSC Haber 6 Temmuz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Florya'nın Değerlendirilmesi Hakkında Yetki Verildi

Dursun önerileri kabul etmez. Bir çoğu her türlü geçer modunda ama önerileri kabul etmezse reddedilmek suretiyle şok edilebilir

Erden’in onayladığı falan yok, hala kendimiz yapalım diyor. 50-50ye aptallık dedi zaten tartışacak bir şey yok.

Altaylı da salmış durumu, ben kulübün başarısına bakarım diyor ama güvenmediği belli onun da.
yok yani demeye getirdiğim yapılacaksada şunlara dikkat edilsin - insanların güveniyle yola çıkılsın.

yapılış metodu haricinde yorumluyorum o kısmı.

jg93prn.jpg

Aaaaaynen budur(senin dediğin kısım) olay.

ama ordaki kıstastada %35 + peşinata kimse gelmez.

yani peşinat olayı ortadan kalakr - BB ile başka şekilde başa çıkman gerekir.
Burada denildiği kadar karlıysa neden kimse gelmesin? Çok karlı iş değil mi? 1 milyar %35'i 350 milyon yapar, 150 maliyet desen 200 milyon dolar net kazanç 70 milyon dolar sonuçta paya ek bir ödeme değil ki daireleri satınca bizim 70 milyon dolarlık kısmı düşecek. Burada 1 yıl içinde satılır diyordu arkadaşlar.

Dursun elemanını çıkartmış yalan dolan algı yaptırıyor.

Bilgim olmadığı konuda yapacağım yorum
Galatasaray için hayırlısı olsun

dursun baygın
istifa et artık
yoruldun biliyoruz
tek çare istifa baskanım

İhale ve rekabetçi ortam var ise buna kimse karşı çıkmaz ama olmadığı belli.

Bir firma belirlenmiş ve onlara verilecek gibi gözüküyor. Verdikleri tarih eylül 2024, nasıl yetişecek bu tarihe onca süreç.
rekabetçi ortamda bile çok fazla firma giremez - şu an gözlüklü adamın o konuda dediği doğru biraz.

ama dediğin gibi yönetim tarafında çizilmiş yol var belli ki - konuşanların belli kısmıda yapılsın ama bizim kurallrımızla ihaleyi yönetelim diyor .

ben öyle algılıyorum en azından.

kendimizin yapılış sürecine güven yok gibi duruyor - o iş karışır diye bakıyorlar (ki o risk var yok değil) - zor iş yani.

yetkinin son hali ve onaylanıp onaylanmamsına göre süreç izleyeceğiz bakalım.

Dayı ne anlatıyon yav iyi o zaman parasını verelim paki hackerlere ykb hacklesinler. Ali de bu olabilir riski var diye bankayı satsın.

Böyle mantık mı olur lan.

Burada denildiği kadar karlıysa neden kimse gelmesin? Çok karlı iş değil mi? 1 milyar %35'i 350 milyon yapar, 150 maliyet desen 200 milyon dolar net kazanç 70 milyon dolar sonuçta paya ek bir ödeme değil ki daireleri satınca bizim 70 milyon dolarlık kısmı düşecek. Burada 1 yıl içinde satılır diyordu arkadaşlar.
inşaat firman olacak -hali hazırda projelerin olacak - o döngünden 70 milyon doları çıkarmak ciddi risklidir. 70 milyon dolar anormal bir para şak diye nakit çıkacak şekilde düşününce.

bunu yürütebilirsen zaten çok karlı çıkıyorsun - ama yürütemezsen hem bu projeden ekmeği yiyemezsin - hem diğer işlerin sıkıntıya girebilir.

bitmiş şeyi satabilirsin vs vs vs - işin oraları ciddi sözleşme maddelerine giriliyor işte. zaten hukuksal olarak kale gibi olman gereken detaylar orada bu işte.

ben hala aynı yerdeyim ...65 - 35 e yapılsın ...gelirler istisnai ekstrem durumlar harici dokunulmasın (genede GK onayına ve denetime bağlı olsun) . BB ile farklı işleyişlerle başa çıkalım. ben en sağlıklısının bu olduğunu düşünüyprum.

Becerebilrsen en iyisi Erden timur yönetimi - ama minimum 2 ya da 3 yönetim kadrosu görür - saçma durumlara yol açabilir - çok zor ve hassas dengede gider orda iş.

rekabetçi ortamda bile çok fazla firma giremez - şu an gözlüklü adamın o konuda dediği doğru biraz.

ama dediğin gibi yönetim tarafında çizilmiş yol var belli ki - konuşanların belli kısmıda yapılsın ama bizim kurallrımızla ihaleyi yönetelim diyor .

ben öyle algılıyorum en azından.

kendimizin yapılış sürecine güven yok gibi duruyor - o iş karışır diye bakıyorlar (ki o risk var yok değil) - zor iş yani.

yetkinin son hali ve onaylanıp onaylanmamsına göre süreç izleyeceğiz bakalım.
Kimse uğraşmak istemiyor çünkü, iş bitirici adam da yok.

Hikayenin ne olduğuna kimse hakim değil ben de bunu anlamıyorum. Mesela ver bu işi Erden Timur’un kontrolüne, kotaramayacağına dair tek şüphem yok, bu sorumluluğu yönetimde kimse almak istemiyor o yüzden satalım kurtulalım derdindeler.

Maliyeti sıfır olarak açıkladılar mesela niye çünkü yönetim için risk yok, gelir gelirse gelir gelmezse gelmez. Gelirse kardır gelmezse bahane bulunur. 1 milyar dolarlık ciro potansiyeli var elinde ve maliyet sıfır yazıyorlar yani şu bile fail.

koskoca gs'yi bunlar mı yönetiyor yav

Geri
Üst Alt