- 17 Ağustos 2009
- 44.189
- 33.298
- 3.448
Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth
Kalçadaki kemik büyümesi nüksetmişti 2 kere. O hastalık tam geçmediği sürece oyanayamazdı zaten. Son diz sakatlığı dışında başka bir yerden sakatlanmadı. Linderoth'u yakından takip ediyorum uzun süredir. Öyle bir sakatlığı olduğunu duymadım en azından
Eğer sürekli bilek, diz, kol, kasık vb. yerlerden sakatlık geçirse yönetim onu tutmazdı takımda.
Evet kalçasında kemik büyümesi gibi bir hastalığı vardı ve bundan dolayı uzun süre top oynayamadı bu doğru. Ama hastalığının öncesinde ve sonrasında özellikle bilek ve diz bölgelerinden çok sakatlık geçirdi.Son geçirdiği sakatlık menüsküstü ve ameliyat oldu.Yani hastalığının dışındaki normal sakatlıklarıda çok uzun süreli oluyor. İnşallah bundan sonra problem çıkmazda sezon sonuna kadar maksimum faydası olur takıma.
Kalçadaki kemik büyümesi nüksetmişti 2 kere. O hastalık tam geçmediği sürece oyanayamazdı zaten. Son diz sakatlığı dışında başka bir yerden sakatlanmadı. Linderoth'u yakından takip ediyorum uzun süredir. Öyle bir sakatlığı olduğunu duymadım en azından
Eğer sürekli bilek, diz, kol, kasık vb. yerlerden sakatlık geçirse yönetim onu tutmazdı takımda.