#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Evet kalçasında kemik büyümesi gibi bir hastalığı vardı ve bundan dolayı uzun süre top oynayamadı bu doğru. Ama hastalığının öncesinde ve sonrasında özellikle bilek ve diz bölgelerinden çok sakatlık geçirdi.Son geçirdiği sakatlık menüsküstü ve ameliyat oldu.Yani hastalığının dışındaki normal sakatlıklarıda çok uzun süreli oluyor. İnşallah bundan sonra problem çıkmazda sezon sonuna kadar maksimum faydası olur takıma.

Kalçadaki kemik büyümesi nüksetmişti 2 kere. O hastalık tam geçmediği sürece oyanayamazdı zaten. Son diz sakatlığı dışında başka bir yerden sakatlanmadı. Linderoth'u yakından takip ediyorum uzun süredir. Öyle bir sakatlığı olduğunu duymadım en azından :)

Eğer sürekli bilek, diz, kol, kasık vb. yerlerden sakatlık geçirse yönetim onu tutmazdı takımda.

Tobi'nin hastalığı bir geçse, inanıyorum çok iyi oynayacak ama...:o

2 mac ilk 11 de cikar, "herkes vay anasina super topcuymus" der sonra yine bi 2-3 ay salonda görürüz kendisini..

geçen eskisehir maçında tribünde gördüm şaşırdım..antrenmanlarda fıtına gibi esmiş dışında bir haber duyamadık gitti..ne yapsak bir hocaya götürüp üfletsek mi bu adamı ne kadersizmiş ya..umarım bundan sonra sakatlanmaz avrupada ihtiyacımız var çünkü linderotha..fener maçında da ilk 11 oynar umarım..çok önemli bir oyuncu çünkü..

hadi artık oynamaya başla sana çok ihtiyacımız var...

Bu Topic 2. sayfaya dussun ya, moralim bozuluyor bu basligi görünce.

Tobi üstad.. nerdesin.. gel artık, Ayhan seni bekliyor bak... olmuyor ! OLMUYOR !!!

Tobi iyilesmis, hadi hayirlisi insallah 2 hafta içinde formasina kavusur.

Bir daha sakatlanırsa bu başlık kitlenir heralde :)

Bu adama çok ihtiyacımız var. tam olarak randıman almaya başlayabilirsek gerçekten defans rahatlayacaktır..

linderoth ve serkan caligin birarada oynamalarini görmek bakalim nasip olacak mi????

Biz bu sene en iyi dopu kime karsi oynadik en iyi dopu? Icerde Netanya'ya karsi demi? O macta kim oynadi? Linderoth demii? O zaman Linderoth bu takimin en iyi adamidir.

Borcunu ödeyeceksen öde be artik, vAllaha kafa sisirmeye basladi ha bunun sakatligi.

te buraya yaziyorum...........30 dak. oynayecek,sonra gene yatacak!:D:

bu böyle olmayacak ama yattığı yerden para kazanıyor bu adam lincoln u geçti valla şaka maka bir yana bir sakatlığı 1'5 aydan aşağı geçmiyor nasıl olcak böyle??

bu böyle olmayacak ama yattığı yerden para kazanıyor bu adam lincoln u geçti valla şaka maka bir yana bir sakatlığı 1'5 aydan aşağı geçmiyor nasıl olcak böyle??

Valla senin bu halin beni daha cok endiselendirdi nasil olcak boyle? :o

Yonetim buyuk hata yapti bu Linderoth'la,gondermek lazimdi......simdi vuracas kafalarimizi!

Bu Emre Gungore nasil tamul ediliyor,onuda anladigim yok,ADAM RESMEN SAHTEKYAR YA!

Gechen sene kac pulanlar kaybetik bu heriflerden...dusunun!

Yonetim buyuk hata yapti bu Linderoth'la,gondermek lazimdi......simdi vuracas kafalarimizi!

Bu Emre Gungore nasil tamul ediliyor,onuda anladigim yok,ADAM RESMEN SAHTEKYAR YA!

Gechen sene kac pulanlar kaybetik bu heriflerden...dusunun!

hoca RUSSE Rusya mı yohusam Bulgaristan Russe mi ? :ciftetelli:

Linderoth düzelecekse kalsın. Onun kadar iyi bir ön libero hayatta alamayız...

Geri
Üst Alt