#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Hala Linderoth demeyin yeter be bu adam yuzunden burda Galatasaraylılar tartişiyor adam yatıyor parasını alıyor görduk işte bitmiş bi umudu olmayan bir insan bu adam ne bekliyoruz biz bu adamdan acil şekilde gonderin gitsin sakat futbolu unutmus isteksiz sezon sonuna kadar takılayım sonra giderim nasılsa ne guzel param geliyor diyor adam ya

Mehmet Topal'ın bölgesinde oynadı. Alanını kapattı bir-iki güzel uzun top attı. Topal'dan ne bekliyorsam linderottan da onu bekledim. Ve vasat üstüydü diyebilirim. Siz ne beklemiştiniz? Bizim taktiğimizde o bölgede oynayan adam gayet basit oynamalı. Mehmet ile ilgili tek sıkıntım da topla fazla oynamadan oyuna sokamamasıydı ki Linderoth da böyle bir problem yok. Bir de iyi kafa topuna çıkıyor.

Mehmet Topal'ın bölgesinde oynadı. Alanını kapattı bir-iki güzel uzun top attı. Topal'dan ne bekliyorsam linderottan da onu bekledim. Ve vasat üstüydü diyebilirim. Siz ne beklemiştiniz? Bizim taktiğimizde o bölgede oynayan adam gayet basit oynamalı. Mehmet ile ilgili tek sıkıntım da topla fazla oynamadan oyuna sokamamasıydı ki Linderoth da böyle bir problem yok. Bir de iyi kafa topuna çıkıyor.

Yetenekleri ve artıları Mehmet Topal'dan daha fazla. Öncelikle boyu kısa ve top hakimiyeti sayesinde oyunu hızlı yönlendirebiliyor. Hücuma çıkarken en büyük eksikliğimiz de bu değil mi zaten? Topu yan paslarla eveleyip geveleyip bir şeyler üretmeye çalışıyoruz. Dikine ve yerden oynayabiliyor ve bizi sadece kanatlara mahkum etmekten kurtarıyor.

Tabi bunlar sağlam bir Linderoth için geçerli. Öyle 60 dakika oynayarak herhangi bir fayda sağlayamaz. Ligin ikinci yarısında da düzelmezse sene sonu yollanmalı. Yarım sezon daha şans verme taraftarıyım çünkü onun tarzında bir oyuncuya çok ihtiyacımız var. Sistemin en kilit adamlarından biri.

Hala Linderoth demeyin yeter be bu adam yuzunden burda Galatasaraylılar tartişiyor adam yatıyor parasını alıyor görduk işte bitmiş bi umudu olmayan bir insan bu adam ne bekliyoruz biz bu adamdan acil şekilde gonderin gitsin sakat futbolu unutmus isteksiz sezon sonuna kadar takılayım sonra giderim nasılsa ne guzel param geliyor diyor adam ya

Yatıyor dediğin adam 2 senedir idman kaçırmamıştır. Ayrıca ben hala sakatlandı haberlerini göremiyorum? Sezon başından beri böyle bir haber alamıyoruz nedense.

Linderoth dan bize bi fayda gelmez. Adam korkarak oynuyor ikili mücadelelere felan fazla girmiyor, sadece alıyo yana veriyo. Anlamıyorum bu adamı 3 senedir takımda nasıl tutuyolar. Yattığı yerden para kazanıyo. İlk gönderilecek oyuncu bu olmalı.

Hıhı sadece yana oynuyor,maçı neremizle izliyoruz bilmiyorum vallahi.. İleri doğru giden tek oyuncuydu,Ayhanla barış onun önünde oynamasına rağmen ileri doğru tek bir olumlu hareketleri yokken bunu Linderoth yapmaya çalıştı. Adamın kumaşı kaliteli. eğer sakatlık sorununu atlatırsa da orta sahada çok rahat oynar. Yanında Ayhan değil de Elano olursa da müthiş olur.

Hıhı sadece yana oynuyor,maçı neremizle izliyoruz bilmiyorum vallahi.. İleri doğru giden tek oyuncuydu,Ayhanla barış onun önünde oynamasına rağmen ileri doğru tek bir olumlu hareketleri yokken bunu Linderoth yapmaya çalıştı. Adamın kumaşı kaliteli. eğer sakatlık sorununu atlatırsa da orta sahada çok rahat oynar. Yanında Ayhan değil de Elano olursa da müthiş olur.

Pardon ya görmemişim dünkü o paslarını 3-4 tane asist yaptıydı deilmi. Adam dün sahada bile yoktu. 3 senedir sakat adam dünde gördükki korkarak oynuyor 2 li mücadelelere girmiyor. Tamam ilk geldiğinde çok iyiydi bi şansızlık oldu, geldi 30 31 yaşına daha ne bekliyonuz ben anlamıyorum.

Pardon ya görmemişim dünkü o paslarını 3-4 tane asist yaptıydı deilmi. Adam dün sahada bile yoktu. 3 senedir sakat adam dünde gördükki korkarak oynuyor 2 li mücadelelere girmiyor. Tamam ilk geldiğinde çok iyiydi bi şansızlık oldu, geldi 30 31 yaşına daha ne bekliyonuz ben anlamıyorum.

Boş kaleye gol atamayan adamlara mı asist yapacak.. Keita da öyle golcü bir oyuncu değil belki Kewell olsa asist bile yapardı. Aç da buca maçında Kewell'a attığı pasa bak,ibret al..;)

Boş kaleye gol atamayan adamlara mı asist yapacak.. Keita da öyle golcü bir oyuncu değil belki Kewell olsa asist bile yapardı. Aç da buca maçında Kewell'a attığı pasa bak,ibret al..;)

Ne büyük başarı bee Buca maçında mükemmel pas atmış. Linderoth da torbalıspor da oynuyordu deilmi. Bu adam bu haliyle Galatasaray da oynarsa M.Sarp da Barcelona da oynar.

YouTube - Galatasaray Istanbul 2-1 Bucaspor 28.10.09 3.Oyun Türkiye Kupasi

1:08 de Kewell'a attılan pası bizim takımda sadece 2 adam atabilir biri Tobi biri Elano. Bize bu tarz pasör orta sahalar lazım. Neden bu adam bize lazım sorusuda cevaplanmış oluyor böylelikle.

90 dk da 2 tane pas atıyo diye hiç bir oyuncu takımda tutulmaz. Ayhan ın yarım sezonluk oyununa sabredemeyenler buna nasıl sabredemiyo anlamıyorum...

90 dk da 2 tane pas atıyo diye hiç bir oyuncu takımda tutulmaz. Ayhan ın yarım sezonluk oyununa sabredemeyenler buna nasıl sabredemiyo anlamıyorum...

Oynadığı her maçta defanstan top alıp (Bir ön liberonun ilk görevidir) dikine çok iyi paslar atıyor videodaki gibi. Rakibi presiyle döndürmüyor dün Sturm Graz maçında da yaptı bunu. Ve oyun içinde sürekli kademe yapıyor. En büyük artısı da oyun zekası. Tıpkı Elano gibi.

Ayhan 8 senedir bizde ve hala şunları yapamıyor.

Oynadığı her maçta defanstan top alıp (Bir ön liberonun ilk görevidir) dikine çok iyi paslar atıyor videodaki gibi. Rakibi presiyle döndürmüyor dün Sturm Graz maçında da yaptı bunu. Ve oyun içinde sürekli kademe yapıyor. En büyük artısı da oyun zekası. Tıpkı Elano gibi.

Ayhan 8 senedir bizde ve hala şunları yapamıyor.

Ayhan bu seneye kadar GS da oyunun iki yönünü oynayan tek oyuncuydu. Geçen sene çok da iyi oynuyordu. Olmpykos maçlarında felan. Linderoth da anlattığın bu özellikleri göremedim İlk 7-8 maçı hariç. Ama yabancı hayranlığı var ya yapmasada yaptı olarak akıllarda kalır. 3senedir Tobi geliyo Tobi geliyo diyolar bi göremedik. Yok çok efendiymiş felan valla bende yattım yerde para kazanim kuzu gibi olurum. Her sene yılda 1.2 milyon euro çöp artı primler ve hastane masrafları...

Linderoth da anlattığın bu özellikleri göremedim İlk 7-8 maçı hariç. Ama yabancı hayranlığı var ya yapmasada yaptı olarak akıllarda kalır. 3senedir Tobi geliyo Tobi geliyo diyolar bi göremedik. Yok çok efendiymiş felan valla bende yattım yerde para kazanim kuzu gibi olurum. Her sene yılda 1.2 milyon euro çöp artı primler ve hastane masrafları...

Bu özellikleri göremiyorsan demekki oynadığı maçları izlememişsin hiç.

Nedense 2 sezondur idmanların çoğunda Tobi'yi görüyorum. Bu mudur yatmak? Yatsa bu kadar fit olabilirmi bir futbolcu? Geçen sene Hasan Şaş'ın sakatlıktan sonra ne kadar kilo aldığını gördük. Yatmak ve çalışmamak odur. Tobi bize ilk geldiği günden beri aynı fiziğini koruyor çalışarak.

Ayrıca takım içinde sevilen karakterli bir isim olduğu için yönetim sözleşmesini tamamlamasını bekliyor. Bu süre içerisinde yararlanmak zorundayız.

Florya da çalışmasının bize faydası yok çünkü sahada yok.

İlk geldiğinde de Linderoth döndüğünde bu takıma çok şey katcak diyodunuz, geçen sene de bu sene de,ne hikmetse bi dönemedi gitti.

Geri
Üst Alt