#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

İlk geldiğinde de Linderoth döndüğünde bu takıma çok şey katcak diyodunuz, geçen sene de bu sene de,ne hikmetse bi dönemedi gitti.

Tobias'ın futbolunu tartışamazsınız bence, tek sorunu sakatlık. Onun dışında bu takımda Elano ile birlikte en basit, düzgün ve dikine oynayan, futbol zekası yüksek olan iki adamdan biridir.

Tobias'ın futbolunu tartışamazsınız bence, tek sorunu sakatlık. Onun dışında bu takımda Elano ile birlikte en basit, düzgün ve dikine oynayan, futbol zekası yüksek olan iki adamdan biridir.

İlk geldiğinde iyi bir oyuncuydu. İsveç milli takımının kaptanıydı. 3 senedir sakat bi adam eski formuna kavuşamaz yaşıda ilerledi. Bence takımda durması gereksiz bu adamdan daha bize fayda gelmez.

İlk geldiğinde iyi bir oyuncuydu. İsveç milli takımının kaptanıydı. 3 senedir sakat bi adam eski formuna kavuşamaz yaşıda ilerledi. Bence takımda durması gereksiz bu adamdan daha bize fayda gelmez.

Yaş mı ? Ne yaşı ? Kewell'da yaşlı ona bakarsan.

Defalarca söyledim, adam kendine bakıyorsa yaş falan önemli değildir. Sakat olduğunda da yatmadı adam, çalıştı. Ha bu bize ne kazandırır diyeceksin mesela, en azından karakterli bir adam daha kazandırır. Fizik olarak daha güçlü olduğunda ve 11'de Elano ile birlikte oynadığında bu takımı o zaman seyredin derim ben...

Yaş mı ? Ne yaşı ? Kewell'da yaşlı ona bakarsan.

Defalarca söyledim, adam kendine bakıyorsa yaş falan önemli değildir. Sakat olduğunda da yatmadı adam, çalıştı. Ha bu bize ne kazandırır diyeceksin mesela, en azından karakterli bir adam daha kazandırır. Fizik olarak daha güçlü olduğunda ve 11'de Elano ile birlikte oynadığında bu takımı o zaman seyredin derim ben...

Ben senin kadar ümitli deilim Linderoth dan...

Florya'da spor salonu sorumlusu olsun; belki bir hayrı dokunur..

Bugünkü idman raporunda adı geçmiyor demekki sakatlanmamış :)

Spiker sakatlandığını söyledi yarın Mr'dan sonra konuşalım müdür.

Yeter be Tobi yeter.

Adam bizden ssk lı kafasına göre sakatlanıyor :D

Film Bitti Hadi Güle Güle Tobi

Hic Bisey yokken dün yine nasil Sakatlandi cok merak ediyorum

ee dedik daha Temmuzda bu adamın sakatlığı bitmez diye, çıktı birileri gene nerden vardın bu kanıya diye, la nerden varıcam adam bitmiş arkadaşım bitmiş.Yollayın hemen daha fazla klübu tokatlamadan..

Bugün oyuna giren sarı saçlı güzel çocuk sturm graz maçında sakatlandığı sanılan kişi değilmiydi?

Boşverin Semih bey, sakat gözüyle baktıkları için ne söyleseniz boş.

Tobi girdikten sonra sağ bek oynadı, bu adamın huyunu seviyorum. Nerde görev verilirse oynar, o karakterde bir futbolcu.

Linderoth yüksek bir ihtimal son maçını oynadı bizde

Fazla birşey vermesende verdiklern için teşekkürler

Devre arası adam gibi istikrarlı bir ön libero almanın vakti geldi.

Yönetim bir defans ve bir forvet arıyormuş. Sanırım Nonda'nın sözleşmesi dondurulup Tobi ile yola sezon sonuna kadar devam edeceğiz.

Hem savunma hem orta saha hemde forvetimizi yeni isimlerle takviye etmiş olacağız.

Geldiğinden beri orta sahadan çok sağ bekte oynadı ...

Yönetim bir defans ve bir forvet arıyormuş. Sanırım Nonda'nın sözleşmesi dondurulup Tobi ile yola sezon sonuna kadar devam edeceğiz.

Hem savunma hem orta saha hemde forvetimizi yeni isimlerle takviye etmiş olacağız.

Nonda bunu kabul etmez. Tobi gidicidir. İki yabancı yeri açılacak. Benim fikrim bu yönde.

Trabzon maçı son maçı olması dileğiyle.

Geri
Üst Alt