#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Sakatlanmazsa şuanki ön liberolarımızdan çok daha iyi. Ayağa top oyunuyor adam pasları yerini buluyor.. Eğer sakatlığını attyısa tamamen gönderilmesi anlamsız olur.. 2 sene bekledik düzelsin diye düzeldikten sonra göndermek saçma.. Çünkü herkes biliyorki gayet iyi bir oyuncu kumaş olarak..

Bugün hiçbirşey anlamadım oyunundan ama tamamen iyileşmiş orta sahada Elano'yla beraber izlemek isterim Tobi'yi.

Ön Libero değilde onun önünde (Elano ile yan yana) oynasa çok yararlı olacak bize. Pas tekniği ve oyun zekası, barış - ayhan - topal 3'lüsünden çok daha iyi.

Kesinlikle.. Sakatlığı eğer tamamen atarsa bence banko oyuncumuz olur..

Diğer ön liberolarımızla arasında oyun zekası, pas yeteneği olarak çok fazla fark var.. Mücadele olarakta hiçbirinden eksik yanı yok bana göre..

Ama bakarsın bi maç sonra yine sakatlanmış.. Güvenemiyorsun işte.. Umarım düzelir artık sabır kalmadı ama..

hala linderothdan medet umuyoruz ya valla komik geliyo

Beklediğin sonuca bağlı. Adam sağlam sezon başından beri. Burda Rijkaard'ı sorgulamak gerekiyor neden hala 11'e monte edilmiyor diye. Çünkü onu takımda tutan da o.

Rijkaardın nesini sorgulayacaksın ? Tobinin durumunu bizden daha iyi biliyor

Daha duruyo'mu bu? Elfsborg'a gidiyodu güya..

Benim anlamadığım bir nokta daha var. Tobi'nin son sakatlığı menüsküstü. O zamandan bu zamana kadar hiç sakatlık yaşamadı. Kupa maçlarında 11'de başlayamadığı zamanda yine çok ağır eleştiriler oldu. Oynayamamak ya da şans bulamamak Tobi'nin suçumudur? Bir anda oynattığınız zaman yine faydalanamayacaksınız. Bu tezi öğrenmemiz lazım bence. Real Madrid'de Ruud ya da Arsenal'de Rosicky sürekli sakat fakat bu o kadar gündeme gelmiyor. Ayrıca Tobi'nin ücretinde indirime gidilmediğini nerden biliyoruz?

Birde şu var, bence Tobi asla hakareti hak etmiyor. Sakat olduğunda da Florya'da iyileşmek için hep çalıştı. Yatmadı yani. Ha katkı nedir derseniz, orasına birşey diyemem. Tobi'nin durumu şanssızlık olarak nitelendirilebilir. Zaten sene sonu sözleşmesi bitecek, ne kadar yararlanırsak o kadar kardır zihniyetine bürüneceğiz. Tobi gibi bir adamda bulunamaz bana göre. Yani özellikleri ve karakteri bakımından bu tip oyuncular dünya üzerinde yerini kaybediyor. (lider özellikli, dikine oynayan, oyunun yönünü değiştiren, cool, basit oynayan vb.) Anlatmak istediğim bu.

Benim anlamadığım bir nokta daha var. Tobi'nin son sakatlığı menüsküstü. O zamandan bu zamana kadar hiç sakatlık yaşamadı. Kupa maçlarında 11'de başlayamadığı zamanda yine çok ağır eleştiriler oldu. Oynayamamak ya da şans bulamamak Tobi'nin suçumudur? Bir anda oynattığınız zaman yine faydalanamayacaksınız. Bu tezi öğrenmemiz lazım bence. Real Madrid'de Ruud ya da Arsenal'de Rosicky sürekli sakat fakat bu o kadar gündeme gelmiyor. Ayrıca Tobi'nin ücretinde indirime gidilmediğini nerden biliyoruz?

Birde şu var, bence Tobi asla hakareti hak etmiyor. Sakat olduğunda da Florya'da iyileşmek için hep çalıştı. Yatmadı yani. Ha katkı nedir derseniz, orasına birşey diyemem. Tobi'nin durumu şanssızlık olarak nitelendirilebilir. Zaten sene sonu sözleşmesi bitecek, ne kadar yararlanırsak o kadar kardır zihniyetine bürüneceğiz. Tobi gibi bir adamda bulunamaz bana göre. Yani özellikleri ve karakteri bakımından bu tip oyuncular dünya üzerinde yerini kaybediyor. (lider özellikli, dikine oynayan, oyunun yönünü değiştiren, cool, basit oynayan vb.) Anlatmak istediğim bu.

Valla istediği kadar iyi niyetli olsun ister onun suçu olsun ister şanssızlık 2.5 senedir takımın en kritik yeri boşta ne dersek boş

Dediğin gibi devre arası bi operasyon zor sene sonuna kadar faydalanmaya bakacağız

Linderoth'un en iyi oynadığı maçı (Zaten kaç maç oynadı ki) 3-2lik Sion maçıydı 15 kilometreden fazla koşmuştur o maçta.

adam iki bucuk sene yattı ve şimdi gitmek istemiyor yarım sezon daha yatayım sonra gideyim diyor iyi karakterli biri olarak goruyorduk ama bozuk cıktı :)

adam iki bucuk sene yattı ve şimdi gitmek istemiyor yarım sezon daha yatayım sonra gideyim diyor iyi karakterli biri olarak goruyorduk ama bozuk cıktı :)

Bunu söylediğini nerden duydun? Basından okuduğunuz yalan yanlış haberler ile adamları yargılamayın.

Geri
Üst Alt