#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

2.5 senedir 15 ma çıkıp 3.5 milyon euroya yakın para aldı. Maç başı 200bin eurodan fazla.

Bunu söylediğini nerden duydun? Basından okuduğunuz yalan yanlış haberler ile adamları yargılamayın.

kardeşim boyle birşey demedi ama neden gitmiyor gitmek istemiyor adam memleketindeki takımı 500bin euro veriyo burda yatarak 1.3milyon alıyo oynamıcagını bile bile insanda biraz utanma olur birazdaha para alıp gitmek istiyor yonetimimiz bu adamı tabikide gondermek istiyor gunlerdir hiç takip etmiyormusun ama adam gitmem diye tutturuyor

farkında degilmisin

adam senelik garanti para olarak anlaştı oynasada oynamasada alacaktı ve aldı ve kaldıgı surece yani yarım sezon daha alıp gidecek bunu bilmiyormusun ?

Ben rakamlardan bahsediyorum. Bu kadar net rakamlara nerden ulaşılmış?

Küllin zarar bi adam boşuna para saçıyoruz halen.

Ben rakamlardan bahsediyorum. Bu kadar net rakamlara nerden ulaşılmış?

iki senedir garanti para aldıgını herkes biliyor dostum sözleşmesinde garanti para diyor maalesef adam iyi para kazandı halada direniyor gitmiyor burda mutluyum diyor yonetimde bu adam yuzunden transfer yapamıyor bu adama bu kadar guvendik bu kadar parayı cukkaya attı hala gitmek istemiyor sezon sonu gidecegini bildigi için talibi cıkmadigi için yüzsüzce gitmiyor rakamlar kesin biraz araştir haklı oldugumuzu sende göreceksin ne zannettinki oynamadigi iki sene para almadımı ?

iki senedir garanti para aldıgını herkes biliyor dostum sözleşmesinde garanti para diyor maalesef adam iyi para kazandı halada direniyor gitmiyor burda mutluyum diyor yonetimde bu adam yuzunden transfer yapamıyor bu adama bu kadar guvendik bu kadar parayı cukkaya attı hala gitmek istemiyor sezon sonu gidecegini bildigi için talibi cıkmadigi için yüzsüzce gitmiyor rakamlar kesin biraz araştir haklı oldugumuzu sende göreceksin ne zannettinki oynamadigi iki sene para almadımı ?

Çünkü oynamak istiyor seçkincim. 2. senelik sakatlıktan çıkmış ve birşey verememiş. En azından oynayıp birşeyler verip öyle gitmek istiyor.

Çünkü oynamak istiyor seçkincim. 2. senelik sakatlıktan çıkmış ve birşey verememiş. En azından oynayıp birşeyler verip öyle gitmek istiyor.

dostum o kadar iyi niyetli olma adam git diye baskı yapılıyo adam gitmem paramı alırım yatarım demeye calişiyo sezon sonu ulkesindeki takıma gidip senelik 500bineuro gibi bir rakam alacak . hala sakat diye haberleri cıkıyo sezon bitecek ne verip gidecek bu saaten sonra bugun neill transfer ettik ve sayımız doldu herkes forvet bekliyor ama forvet alamıcaz neden cunku linderoth gitmek istemıyor adam yetenekli savascı ama galatasarayda bi katkı hiç saglayamadi bir iki mac sadece bu saatten sonrada beklemek yanlış verilen paraya yazık ona verilen parayla gidip bir forvet alsak bu sene neler yasariz barosun gelmesi bir ay bulacak daha umarım anlamıssındır ayrıca neill den sonra bize linderoth bile gerekmez onu dusunmedikleri için neill alındı yoksa forvet alınırdı.

linde.jpg

Tobi giderse transfer olur gitmezse transfer olmaz

Sağlam şekilde dönerse -ki hiç ümidim yok- orta sahaya ilaç olur. Defansa da yeni transfer yapıldı, yani tam olarak sakatsız kadro şöyle olur heralde;

_________________Leo

Sabri_________Neill____Servet(Gökhan/Emre/Emre Aşık)_Hakan

________________Mustafa(Mehmet)

_____________Elano____Linderoth

Keita___________Baros(Nonda/??)_________Arda(Kewell)

Şu kadroyu görmek çok istiyorum ama bir türlü olmuyor, olamıyor ne yazık ki. En azından şu Elano-Linderoth yanyana görmek istiyorum. Eminim çok iyi oynarlar. Ah Linderoth ah, nerden geldi şu şanssız sakatlığın bir türlü bırakmadı seni. Sana da birşey diyemiyorum elinde olan birşey değil ki !

Sağlam şekilde dönerse -ki hiç ümidim yok- orta sahaya ilaç olur. Defansa da yeni transfer yapıldı, yani tam olarak sakatsız kadro şöyle olur heralde;

_________________Leo

Sabri_________Neill____Servet(Gökhan/Emre/Emre Aşık)_Hakan

________________Mustafa(Mehmet)

_____________Elano____Linderoth

Keita___________Baros(Nonda/??)_________Arda(Kewell)

Şu kadroyu görmek çok istiyorum ama bir türlü olmuyor, olamıyor ne yazık ki. En azından şu Elano-Linderoth yanyana görmek istiyorum. Eminim çok iyi oynarlar. Ah Linderoth ah, nerden geldi şu şanssız sakatlığın bir türlü bırakmadı seni. Sana da birşey diyemiyorum elinde olan birşey değil ki !

Yalnız tüm oyuncuları sağlam kabul ediyorsak Servet'in yerine E.Güngör'ü koyarım ben.

Geri
Üst Alt