#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Bu kadar orta saha oyuncu varken, orta sahaya transfer yapmak çok gereksiz.

Mehmet Topal, Ayhan, Barıs, Mehmet Güven bunların hepsi fener'de ilk 11'e rahat girer. Linderoth iyilesti, ama bir daha sakatlanırsa gönderilmeli bence.

Linderoth'un çift yönlü olmadıgına katılmıyorum. Defansif ortasaha oynamasına ragmen sık sık ileri çıkıyor ve bir çok golü var.

valla bncede şimdilik bi sakatlık cıkmazsa topal ayhan barıs idare ederiz ama seneye oraya dedidigm gibi appiah tarzı emana tarzı defour tarzı bi adam denenebilir hem tutarsa ondan performans olarak faydalanırız hemde kasamızı doldururuz. mehmet guvenle linderothla aynı fikirde deiliz.

bence biraz daha sabir gerekiyor,bana kizanlar elbet olur ama bi oynamaya baslasin,eger gene sakatlanirsa gider zaten. :D

Linderoth dönüyor...

7_236668_linder1612570_414_232.jpg

Galatasaray'da sakatlıktan kurtulan bir futbolcu daha forma giymeye hazırlanıyor.

Sezon başında Steaua Bükreş ile oynanan Şampiyonlar Ligi eleme maçında sakatlanan ve o günden beri futboldan uzak olan Linderoth iyileşirken, forma giymek için gün sayıyor. Bir haftadır takımla birlikte antrenmanlara çıkan Linderoth, çalışkanlığı ve yoğun çabası ile formasını yeniden kapmak amacında. Sadece kondisyon eksiği bulunan Linderoth'un antrenmanlardaki istekli hali teknik direktör Skibbe'nin dikkatini çekmiş durumda. Skibbe, İsveçli yıldızı Beşiktaş maçı kadrosuna almak için karar verme aşamasında.

Sarı kırmızılı ekibin Çarşamba günü yapacağı çift antrenman sonrası 18 kişilik Beşiktaş maçı kadrosunun büyük oranda belirleneceği öğrenildi. Skibbe, yarın yapılacak iki antrenman sonrasında Linderoth'u büyük bir olasılıkla Beşiktaş maçının 18 kişilik kadrosuna alacak. Kondisyon eksiği nedeniyle ilk 11'de yer alamayacak olan Linderoth'un, oyunun gidişatına göre ikinci yarıda forma giymesi de bekleniyor.

Fanatik.

7_236668_linder1612570_414_232.jpg

Galatasaray'da sakatlıktan kurtulan bir futbolcu daha forma giymeye hazırlanıyor.

Sezon başında Steaua Bükreş ile oynanan Şampiyonlar Ligi eleme maçında sakatlanan ve o günden beri futboldan uzak olan Linderoth iyileşirken, forma giymek için gün sayıyor. Bir haftadır takımla birlikte antrenmanlara çıkan Linderoth, çalışkanlığı ve yoğun çabası ile formasını yeniden kapmak amacında. Sadece kondisyon eksiği bulunan Linderoth'un antrenmanlardaki istekli hali teknik direktör Skibbe'nin dikkatini çekmiş durumda. Skibbe, İsveçli yıldızı Beşiktaş maçı kadrosuna almak için karar verme aşamasında.

Sarı kırmızılı ekibin Çarşamba günü yapacağı çift antrenman sonrası 18 kişilik Beşiktaş maçı kadrosunun büyük oranda belirleneceği öğrenildi. Skibbe, yarın yapılacak iki antrenman sonrasında Linderoth'u büyük bir olasılıkla Beşiktaş maçının 18 kişilik kadrosuna alacak. Kondisyon eksiği nedeniyle ilk 11'de yer alamayacak olan Linderoth'un, oyunun gidişatına göre ikinci yarıda forma giymesi de bekleniyor.

Fanatik.

İnşallah sakatlıktan kurtulur ama nedense pek inanamıyorum bu habere.

Cola Turka Florya Günlüğü: 16 Aralık 2008 Salı

Tobias Linderoth bu antrenmanın tümüne takımla birlikte katıldılar.

Yok oynarsa artık sakatlanmaz bu kadar şanssızlık yeter...!!!

bu adama HASAN SAS IN nazarı değdi valla ilk geldiğinde HASAN Linderoth için butun maclarda oynar falan demişti sakatlanmaz mı neydi devamı Hasan da bu somagız Linderoth da da bu sans oldukca bence daha cooook sakatlık yasıycak garibim

Dön Tobi özledim seni hep hayal ettim Barıs,Linderoth,Mehmet Topal üçlüsünü,bunlar oynasın 3 defansla bile oynayabiliriz...!!!

Devre arasında baya güzel maçlar varmış.O maçlarda kendine gelirse dediğiniz gibi savaşçı bi orta saha olur.Ayrıca rotasyon şansı alınan verimi artırcak.Gol atma sıkıntımız zaten yok.Yeme sıkıntımız da geçtiğinde şampiyon oluruz sanki.Gaza geldim bi an :D

İşte beklediğim adam... Artık orta sahamız tam bir kale oldu... Yinede Besiktas maçında oynamasın derim. Ne olur ne olmaz.. Son maçta ilk 11'de çıkar..

Bana göre şu anda Türkiye Liginin M.Topal'dan sonra en iyi defansiv ortasaha oyuncusu.İnşallah yıllarca bize hizmet verir ve yıllarca izleriz onu.

Geri
Üst Alt