#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

iyileşmesi çok iyi oldu ilk 18'e alınmalı bu maçta ama ilk 11'de oynatılmamalı devre arasında da rubin kazan ve werder bremen maçlarında kendisine gelir birde Türkiye Kupası maçı var ikinci yarıya bomba gibi girer tabi bu fırsatı iyi değerlendirebilirse.

Evt Sakatlar nihayet iyilesior lar.

Bi ideal kadro nan cikarsas ne güzel olur

Sanctis

transfer-Emre G.-Meira-Hakan B.

Tobi iyi oyuncu ama sakatlık yüzünden çok ara verdi futbola dolayısı ile tekrar eski formuna gelmesi çok zor olacak,heleki şuanki topal-barış-ayhan gibi formda oyuncuları kesmek dahada zor olur.Kanaatimce sezon sonu tobi ile yollar ayrılır yerine sağ bek yada forvete kaliteli bir yabancı alınır.Zaten yönetimin tüm planları önümüzdeki seneye çünki yeni stad 2009da açılacak ve büyük gelir elde edileceğinden yatırımlar 09-10 sezonuna bağlandı.

Linderoth oynadığı zaman Türkiyenin en iyi oyuncularından biri.. İlk 3'e koyarım... Ancak Linderoth'dan %90 performans alabilmek için ön liberoya koyacaksınız arkadaş yani sağ back falan olmaz.. Hatasız ve soğuk kanlı bir görev adamı.. Çok seviyorum.

Tekrar oynamaya baslamasını cok istiyorum . Saha icin de bu kadar işine konsantre bir oyuncu az gercekten ... Umarım yarın en azından 2. yarı onu sahada görebilirz 10 dakikada olsa.

Ya beyler bence bu maçtada oynamasın ya korkuyorum birşey olacak diye.. İkinci yarıya tam olarak hazırlansın daha iyi olur.. Linderoth Galatasaray'ın vazgeçilmezidir bize UEFA kupasını kazandıracak inşallah :)

Ben Linderoth'u Galatasaray'ımıza gelmeden önce takip ediyordum.Çok şansız en kısa zamanda döner inşallah!

Geri
Üst Alt