#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: # 6 Tobias Jan Hakan Linderoth

nihayet ayagı topa degdi hadi inşallah hiç ümidim yoktu ama hadi bakalım

Ayhanı kesemez Topalla çekişme içinde olabilir ama sanmıyorum tercih edileceğini, güven sorunu var gibi geldi bana o kadar aradan sonra. İnşallah atar bunu üzerinden de yararlı bir yedek olur.

Ayhanı kesemez Topalla çekişme içinde olabilir ama sanmıyorum tercih edileceğini, güven sorunu var gibi geldi bana o kadar aradan sonra. İnşallah atar bunu üzerinden de yararlı bir yedek olur.

Yok artık.. Ayhan'ı kesemez?? :D Sadece gülüyorum.. Linderoth'u hiç izlememişsiniz bari yorum yapmayın.. Oturun bu sene bu adamı ağzınız açık izleyin.. Ayhan'la Mustafa Sarp da sizin gibi izleyecek zaten kenarda ;) Topal'la da çekişme içinde olması söz konusu değil çünkü 4-3-3 sisteminde yan yana oynayabilirler.. O yüzden sadece Ayhan konusuna takıldım.. Ayhan, Linderoth'un yanında bir hiçtir bana göre.. Tabi bu bahsettiğim sakat olmayan sağlam bir Linderoth için.. ;)

Yok artık.. Ayhan'ı kesemez?? :D Sadece gülüyorum.. Linderoth'u hiç izlememişsiniz bari yorum yapmayın.. Oturun bu sene bu adamı ağzınız açık izleyin.. Ayhan'la Mustafa Sarp da sizin gibi izleyecek zaten kenarda ;) Topal'la da çekişme içinde olması söz konusu değil çünkü 4-3-3 sisteminde yan yana oynayabilirler.. O yüzden sadece Ayhan konusuna takıldım.. Ayhan, Linderoth'un yanında bir hiçtir bana göre.. Tabi bu bahsettiğim sakat olmayan sağlam bir Linderoth için.. ;)

Ohh be benim gibi düşünen biri çıktı sonunda.. :D

Hele lin6 nın ardaya attığı orta var ki hatta pas diyelim ona akıl doluydu..

Ohh be benim gibi düşünen biri çıktı sonunda.. :D

Hele lin6 nın ardaya attığı orta var ki hatta pas diyelim ona akıl doluydu..

Valla ben düşünce değil de gerçekleri söyledim desem daha iyi olur kanımca.. Yani harbiden gerçek böyle.. Ayhan gelebileceği maximum nokta budur.. Zaten 2 sene önce Sivas'a attığı gol de kariyerinin en anlamlı ve en mükemmel golüdür.. Linderoth'la Ayhan arasındaki fark da budur.. Ayhan gol atar Türkiye şampiyonu olursunuz Linderoth gol atar Avrupa şampiyonu.. ;) Linderoth oynasın bunu göreceğiz.. Sakatlanmazsa eğer bu sene en büyük transferimiz Linderoth olacak buna inanın..

Tobi'nin ne kadar kaliteli olduğunu izleyenler bilir. Sakatlık yaşamasaydı eminim müthiş katkıları olacaktı bize. Ama gün bugündür !. ;) Bu sene müthiş işler yapacak.

Arda'ya müthiş bir pas attı,orda Arda'nın gol yapması lazımdı ama olmadı.Neyse umarım sakatlanmaz.Harika olur:).

arkadaşlar adam biraz oynadı diye abartayalım iki senedir top oynamamıs adamı hemen bu senenin kralı olacak falan zor mehmet topalı zor keser adam bi kendine gelsin bakalı gorecez ayrıca yine sakatlancakmı onuda gorucez

------------------Leo-------------------------

U.uçar----G.zan-----Servet------H.balta

-------------Topal------------------------

-----Lin6----------Arda----------------

Keita------------------------Kewell

-------------Baros----------------------

Şuan en uygun kadro bu g.zana takılmayın iyi oynayacak hatta şuana kadar servetten kötü değildi..Şunuda unutmamak gerekir gökhanın oynadığı yerin sağında sabri vardı otoban oldu orası uğur geldimi gökhanın performansıda yükselir..

Bu adam bu sene de oynamaz. Futbol hayatı bitmiştir muhtemelen.

2 sene önceki film tekrar oynuyor bence. Sion maçında oynamıştı sezon başında, gol de atmıştı hatta. Sonra yalan oldu. Bu sene oynayamayacak görürsün

Tamamda Sion macindan sonra buyuk sakatligini yasadi Linderoth:cool::confused:

2 sene önceki film tekrar oynuyor bence. Sion maçında oynamıştı sezon başında, gol de atmıştı hatta. Sonra yalan oldu. Bu sene oynayamayacak görürsün

Gece yarısı operasyonu mu düzenledin anlamadım ki :asd:

Hakan Balta'yı da pek öyle büyütmeyin gözünüzde.. Ofansif olarak bu çocuk Hakan'dan çok daha iyi. Bir de öyle değerlendirin.

Pek top kestiğini göremedim ki defansif orta sahadan ben ilk bunu beklerim.yorganını, çekirdeğini hazırlasın.

Canlı bomba artı saatli bomba. Bir ara patlayacak. Umarım teknik ekip bu adama nasıl kademeye gireceğini öğretebilir.

Tamamda Sion macindan sonra buyuk sakatligini yasadi Linderoth:cool::confused:

Bence birşeyler hep vardı Linderoth'da. Bize geldiğinde potansiyel sakattı yani. Bizim revire sağlam girip topallayarak çıkanların sayısını da düşünürsek, Linderoth işi yaş hocam. İnşallah yanılırım tabi; tecrübe ve oyunu okuma konusunda mevkisinde sayılı bir adam.

Suyun karsi yakasindakilerden olabilir diyosun yani :D:D

Ama Metin OKTAY avatari var ve onlar bu saatte gelip yapmazlar :)

Geri
Üst Alt