#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: # 6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Önemli birşeyi yoktur belki arkadaşlar sakin olun...Adale sertleşmesi yorgunluktan kaynaklanır çok yükleme yapılıyor hazırlık aşamaların da Linde de sakatlıktan yeni çıktı dinlendirme amaçlı olabilir...

Olabilir..

Ama bu adamın grip olmaya bile hakkı kalmadı.. :D

büyütülecek bişey değil ama söz konu linderoth olunca insanın tepesinin atması doğal tabii.

Size dedim bu adamı unutun diye,Kayseri maçında 20 dakka oynadı sakatlandı tobol maçından sonrada öyle.Satılsın!

Hani küllerinden doğmuştu :D

ya bırakın allahaşkına sakat olduğu bilinen futbolcu 2 senedirde oynamıyor özhan canaydın zamanında yapılan hatalı bir transfer artık hayır gelmez...

Efsane geri döndü.1 maç oynayıp bir sezon daha sakatlanır.

dedim o kadar ne kadar iyi niyetlide olsa ne kadar durust calişkan olsada hayır gelmez adamın vücüdu iflas etmiş ne yaparsan yap bi yerden bişeyler cıkıyo surekli dedim arkadaslar iki senedir oynamaıs adamı ilkonbire koymayın diye anlatamadım şimdi hep olumsuz yorumlar var ben soyledim o kadar

Bugün idman raporlarında bahsedilmedi Tobi'den. Sakatlığı olduğunu sanmıyorum sadece tedbir amaçlı götürülmemiştir. Rövanşta oynamazsa o zaman eleştirilerimizi yapalım. ;) Zaten oynayamacak düzeyde olsaydı Rjikaard onu istemezdi. 1,2 maçla kalitesini ortaya koyacak bir futbolcu Tobias.

Hala bu adamdan medet ummak hayallere yelken açmak gibi:D Lincoln kadar bile yararı olmadı takıma.

Bu sezon göstereceği performans takımın başarısında kilit. Merakla bekliyorum. Bu kadar ofansif adamımız varken orta sahada tüm yük Mehmet Topal ile birlikte onun omuzlarında olacak.

Netanya maçında oynarsa ve iyi bir performans sergilerse eminim tüm forum yazdıklarına tezat birşeyler yazcak Tobi hakkında.

Takımın en çok çalışan oyuncusu olduğunu duydum. Bu sezon oynayabilmek için çok hırslıymış dediklerine göre. Bu sezonun son şansı olduğunu ve oynayamadığı takdirde gelecek sezon anca İsveç liginde orta sıralara oynayan bir takıma gidebileceğini biliyor tabi.

niye oynamadı bu adam yine sakat dimi of of hala tutuyoruz bunu takımda

Cahil soru sormaz! ne doğru bi söz.. Önce bi sorun öğrenin sonra eleştirin! Edep yahu.. Adamda kas sertleşmesi var. Bu çok çalışmaktan olur.. ;)

Geri
Üst Alt