#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: # 6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Su an 2 kontenjan hakkimiz var, ve 1 yabanci oyuncu alacagimizi söyledi Haldun Üstünel! Yani zaten kontenjan sorunumuz yok.

sorun kontenjan degil Emre abi asıl sorun bu adam 2 senedir Galatasaray kulubune hiçbirşey vermedi 10 milyon avro maliyeti var 10 milyon avro buhar oldu . Güya 2 ay önceki röpörtajında Tobol maçında hazır olacaktı beyefendi bu adamın futbol hayatı bitmiştir ben umudumu kestim

sorun kontenjan degil Emre abi asıl sorun bu adam 2 senedir Galatasaray kulubune hiçbirşey vermedi 10 milyon avro maliyeti var 10 milyon avro buhar oldu . Güya 2 ay önceki röpörtajında Tobol maçında hazır olacaktı beyefendi bu adamın futbol hayatı bitmiştir ben umudumu kestim

Kaynak?

yok abi biz uudu keselim yok lig bitmeden yok hazırlaıkmacında yok tobol macınad eee hale nerede ne zaman hazır olacak ne zaman ayagına top degecek top oynamayı unuttu ya bu adam iyileşecekte form tutacak gule gule bu sene son yatış senesi bu senede yatar seneye gider

yok abi biz uudu keselim yok lig bitmeden yok hazırlaıkmacında yok tobol macınad eee hale nerede ne zaman hazır olacak ne zaman ayagına top degecek top oynamayı unuttu ya bu adam iyileşecekte form tutacak gule gule bu sene son yatış senesi bu senede yatar seneye gider

Zaten sözlesmesi seneye bitiyor yani serbest kaliyor. Yapacak birsey yok maalesef. Bence yönetim göndermeyi düsünmüstür ama sözlesme sartlari yüzünden ellerinden birsey gelmiyor.

Tobol maclarina yetisecegini hic bir zaman söylemedi, lig baslasin aslan gibi gelecek, göreceksin.

bu adamın iyileşeceği falan yok. sezon başları hep aynı ama daha sonra hep sakat

Nedense sayfalardır Linderoth'un futboluyla ilgili hiç konuşulmuyor hep sakatlığıyla ilgili.Bu adamın sakatlığını konuşmak için mi transfer ettik ? İstersen Messi'yi al Linderoth gibi hep sakat olduktan sonra neye yarar ?

Nedense sayfalardır Linderoth'un futboluyla ilgili hiç konuşulmuyor hep sakatlığıyla ilgili.Bu adamın sakatlığını konuşmak için mi transfer ettik ? İstersen Messi'yi al Linderoth gibi hep sakat olduktan sonra neye yarar ?

Biraz temkinli olmak lazım.Adam tam hazır olmadan sahaya sürersek bu sefer hepten futbol hayatı biter.Ayrıca Puyol takımda kalması yönünde rapor verdiyse sorun yoktur.

tobiden cok şeyler bekledik ama yatarak galatasarayda vakit gecirdi yatarak bu krizde iyi para kazandı ama güle güle ben rijkaardın satılmasın dicegini tahmin etmiyorum

Bugun PAF takimnan hazirlik maci oynadik, ve Tobbe (Linderoth) 45 dakika oynadi. Kendisini iyi hissediyor.

Geri
Üst Alt