#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: # 6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Bu sene herkezi sasirtda bi sakatlanma be ...

Performansi nasildi?

Cim-Bom, Tobol’la perşembe günü oynayacağı Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçının hazırlıklarını sabah basına kapalı yaptığı çalışmayla sürdürdü

Kewell, Linderoth, Leo Franco ve Nonda’dan sonra Keita da takımla çalışmalara başladı. Sarı-kırmızılılar, PAF takımıyla oynanan maçı 4-1 kazanırken gollerden birini Keita attı. Diğer golleri Serdar Eylik, Emre Güngör ve penaltıdan Emre Aşık kaydetti. Maçta bir asist yapan Linderoth’un performansıyla göz doldurduğu bildirildi. Ayak bileğindeki sakatlığı düzelen Barış maçta oynarken, tedavisine devam edilen Mehmet Topal özel bir program uyguladı.

Kaynak: Milliyet

milliyet'in haberine göre performansı iyiymiş renktaş, umarım sakatlanmaz bir daha. :)

zor dostum zor bu adama bu sene guvenip

Gecen senelere göre simdi daha iyi gözukuyor, cunku 1 aydir takimla birilikte calisiyor. Gecen 1 hafta takimla birlikte antrenmana cikti ve skibbe onu kayseri macinda oyuna soktu. Adam daha dogru duruz antrenman yapmadan 60inci kusur dakika oyuna surdu.

Birşey beklemiyorum ama iyi oynarsa piyango çıkmış gibi olur.

Aramıza hoşgeldin Tobi. Maça girer girmez kaliteni belli ettin. Kanatta değilde ortada oynasan dahada güzel olurdu. Utandır şu sana laf söyleyenleri..

Hakikaten iyiydi. Tam olarak düzemişse ortada çok işimize yarar.

Hoşgeldin Buz Adam :cool:

Senin hakkında sanmaları olanları, sahada ki oyununla gerçeklere dönüştüreceğinden eminim.

Adam bize geldiginde 28 yasindaydi simdi 30 , aradan 2 yil gecmis halen 2 mac üst üste macini izleyemedik adamin :D

bu adam aureliodan bile daha iyi sonra demedi deme ibrahim:D

Sezonun C.Ronaldo transferi oldu bizim icin. Bugun hem mac eksiginin olmasindan hemde mevkisinde oynamamasindan dolayi performansinin %10'unu yansitabildi sahaya. Fakat ceza sahasina indirdigi o ara pasi bile pembe gunlerin habercisi oldu benim açımdan.

Gayet iyi oynadi Tobol macinda.. haydi bakalim.. gerisini getirir insAllah.

gerisini getirebilirse formayı kaptırmaz.

----topal--

tobi---

---------arda

gibi bi üçlü orta saha kurarızki dehşet bişe olur.

Gözlerime inanamadım Linderoth'un futbolunu izleyebildim sonunda.Allah'ım bugünleri gösterdiğin için şükürler olsun sana :D Hoşgeldin Tobi :)

Geri
Üst Alt