#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: # 6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Sezonun ilk 5 haftasında gerek lig gerek avrupa maçlarında durumu belli olur.Oynarsa göstereceği performansdan ,oynamaz isede müzmin sakatlık sıkıntısından ötürü nelerin yaşanabilceini göreceğiz.Sonuçda ilk 5 haftadaki durumu bize rehberlik edecekdir zira sezona iyi başlayanlar genelde iyi bitirenler oluyor,geç başlayanların ise performansları bir yere kadar gidiyor.

Devre arası kesin yolcu olur eğer oynamazsa ama bu kadar bekletmesinler bizi.Oynayabilecekse tutsunlar,oynamayacaksa göndersinler beklemenin anlamı yok onun yerine bir ön libero gereklidir diye düşünüyorum.

Bu adam da ki asıl sorun nedir bilmiyorum ama Süper bir oyuncu sakatlık ve GS öncesi. Umuyoruz ciddi bir sakatlık yaşamaz ve başarılara imza atar.

kronik sakat konumunda artık linderoth GS nin en yakın zamanda serbest bırakması lazım... yoksa 6+1 oynuyoruz hep...

Sakatlığı G.Saray camiasını bıktırmasına rağmen bu sezon da kadroda tutulacak Linderoth'ta değişen bir şey yok. Yine sakatlık yaşayan ve bu nedenle İsrail'e götürülmeyen İsveçli oyuncuyu teknik direktör Rijkaard 11'de düşünmüyor.

Dünkü ve bugünkü antramanlarda takımla birlikte çalışmış.Resmi sitede idman raporunda hiç adı geçmiyor.Demekki sakatlığı yok.

Artik iylesse bile ilk 11 de yer almasi cok zor.

Belki sag bek oynatirlar onu ama Ugur varken pek sanmiyorum.

Kanimca tek ön libero oynicagiz ve bu ön libero a la Topal-Sarp-Marco olur.

Kas sertleşmesi mi ne vardı. O normal zaten idmanlar da olur. Tamamen atlatsın. Tekrar ibolara, hakanlara kaptanlık yapsın :D

Mehmet Topal sanki çok mu istikrarlı. Geçen sene o da hep sakattı. Bu sene de bismillah sakatlandı. Ben Tobias'tan daha fazla umutluyum.

Adam ya Galatasarayda ya Besiktasta.

Bayram Tutumlu az önce Radyospora verdigi reportaji okumaniza tavsiye ederim.

Mehmet demedigim icin tepki koyuyorsan, bilemiyorum :rolleyes: ...

Bayram Tutumlu denen adama zerre kadar inanmıyorum. Ayrıca dereyi görmeden paçaları sıvamayalım Aurelio tabi ki gelsin kadro genişler fakat önce savunmaya takviye yapılmalı.

Linderoth İsrail'deki maça bizimle birlikte gelmedi ve burada antrenman yaptı. Takımla birlikte de çalışıyor son antrenmandan sonra durumuna bakacağız.

Rjikaard'ın basın toplantısından.

Arkadaşlar yarınki maçın aslında bizim için bi önemi var oda Uğur ve Linderoth'un göstereceği performanstır.. Eğer bu iki oyuncu Rijkaard'ın gözüne girer istikrarlı bi şekilde oynamaya başlarsa hem bi nevi Linderoth gibi mükemmel bi transfer yapmış oluruz hemde Sabri'den kurtulup 2007-2008 deki harika Uğur'a kavuşuruz.. Hadi inşallah diyelim :D

Geri
Üst Alt