#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Sadece derbilerde oynasa bile şampiyonluğa çok katkı sağlar.

Artık Florya'nın salonuna ''Tobias Linderoth'' Salonu adı verilir adamı duvarlar bile tanıyor artık :D

Bize gelmeden önce Kopenhag takımında izlemiştim. Kaptandı Tobi. Hatta Kopenhag - Manu maçında hayran kalmıştım kendisine. Maestro gibiydi orta sahada. Aldığımız zamanda en çok ben sevinmişimdir. Oynadığı her takımda kaptan olmuş bir futbolcuydu. Ama ne hikmetse bize geldi herşey değişti.

Eğer son 2 sezonumuzda sağlam bir Linderoth oynasaydı bize çok şeyler katardı. Geçen sene UEFA'yı alabilirdik mesela.

Bize gelmeden önce Kopenhag takımında izlemiştim. Kaptandı Tobi. Hatta Kopenhag - Manu maçında hayran kalmıştım kendisine. Maestro gibiydi orta sahada. Aldığımız zamanda en çok ben sevinmişimdir. Oynadığı her takımda kaptan olmuş bir futbolcuydu. Ama ne hikmetse bize geldi herşey değişti.

Eğer son 2 sezonumuzda sağlam bir Linderoth oynasaydı bize çok şeyler katardı. Geçen sene UEFA'yı alabilirdik mesela.

Sorma hocam sorma. :(

Aynen bende senin gibi, hatta Lincoln'den daha çok sevindiğimi bile söyleyebilirim. Bu adam bir oynasa orta sahanın dinamosu olur.

Son durumu hakkinda bilgisi olan varmi?

Ne zaman oynayabilecek hale gelecek Linderoth?

Yönetim sakatligi uzun sürmeyecek dedi yine 1 ay oldu...:confused:

Milli takım arasından sonra oynayacak duruma gelir. Yavaş yavaş ısındırır Rijkaard onu.

Tobi şuanda ihtiyaç duyduğumuz bir adam,hele Topal'ın stilini göze alırsak gerçekten bu sisteme cuk oturur ama ah şu sakatlık,kurtulamadı gitti gerçekten bu kadar şanssız bir oyuncu hatırlamıyorum Galatasaray tarihinde bir ilktir 2.5 sene sakat bir oyuncu.

Bu saatten sonra hayır gelmez herhalde:)

Milli takım arasından sonra oynayacak duruma gelir. Yavaş yavaş ısındırır Rijkaard onu.

Açıkcası pek zannetmiyorum. Menisküs ameliyatı olan çoğu futbolcu 2.5-3 aya zor iyileşiyor. En yakın örnek Taner Gülleri Nisan'da ameliyat oldu; hala iyileşmemiş. 1 ay çok iyimser.

Nonda ile Kewell da bu tarz bir sakatlık geçirmişlerdi. Uzun zaman oynamadılar. Ama onlar futbola dönmeyi başardı. Merak ediyorum Linderoth başarabilecekmi.

Acıbadem Hastahanesine Linderothdan fazla ugrayan varmıdır acaba?:o

Şu ana kadar en iyi oynadığımız futbol,en çok sistem golü attığımız maç Linderoth'un oynadığı maç.Yedeklerle çıkmamıza rağmen.Şu adam bir formda olsa varya ligde herkese fark atarız.Kadıköydeki Fener maçı dahil.

Yarın haber çıkmasın Acıbadem iflas etti gerekçe ise ''Linderoth'a ilaç yetmiyor'' :D

Sağlık bakanlığından ihtar gelir :D

Geri
Üst Alt