Mesut Inan
10 Numara!
- 26 Ağustos 2009
- 11.919
- 1
- 1.363
Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth
Katilmiyorum
Kadroda kalan son çürük elma...
Katilmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadroda kalan son çürük elma...
Bize gelmeden önce Kopenhag takımında izlemiştim. Kaptandı Tobi. Hatta Kopenhag - Manu maçında hayran kalmıştım kendisine. Maestro gibiydi orta sahada. Aldığımız zamanda en çok ben sevinmişimdir. Oynadığı her takımda kaptan olmuş bir futbolcuydu. Ama ne hikmetse bize geldi herşey değişti.
Eğer son 2 sezonumuzda sağlam bir Linderoth oynasaydı bize çok şeyler katardı. Geçen sene UEFA'yı alabilirdik mesela.
Sorma hocam sorma.
Aynen bende senin gibi, hatta Lincoln'den daha çok sevindiğimi bile söyleyebilirim. Bu adam bir oynasa orta sahanın dinamosu olur.
Milli takım arasından sonra oynayacak duruma gelir. Yavaş yavaş ısındırır Rijkaard onu.
Artık Florya'nın salonuna ''Tobias Linderoth'' Salonu adı verilir adamı duvarlar bile tanıyor artık![]()
Acıbadem Hastahanesine Linderothdan fazla ugruyan varmıdır acaba?![]()
Acıbadem iyi ki sponsorumuz yoksa bu adamın hastane masrafları ülke'nin dış borcundan fazla olurdu![]()
Isten yeni geldim gece Belcika saatiyle 23:15 yorgunum soyle gezinirken senin mesaji gorduM.hahahahaauaauauuhahahahahhahahahahha:yikes: