#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

bence ucreti yuzde 50 dusurulmeli

Askeri ücrete indirilmeli zerre kadar faydası olmadı yada İsveç yollarını tutsun futbolu bıraksın!

Şimdi uzun süreli sakatlandı mı yani bu adam?Hayattan bezdim ya.

tobi ile ilgili biran önce açıklama yapılmasını bekliyorum , iş artık çığrından çıktı maç oynamadan sakatlanıyor...

Linderoth ne kadar uzak kalacak sahalardan 1-2 sene sonra mı hazır olacak!

Hiç bi bilgi yok mu yaa?Ne kadar sürecek bu sakatlık?

İstiyo istiyo da nası bi insan bu kadar sakatlanır ya?Adam sakatlık nedir bilmezdi.

Hep dalga geçiyor arkadaşlar benle hani Tobi dönüyodu felan,diyorum ulen ben mi sakatlıyorum herifi yok işte hamam'a götürmüştüm oysa ki etkisini hala göstermedi :D :D

Tobi bizi mi kekliyo ya hep döncek diyoruz bi gelemedi.Gelene kadar lig biter zaten.Sonra da yollanır büyük ihtimal.Ne kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşadığımı anlatamam.

Halamı sakat bu adam

En büyük hayal kırıklığımız.

Yazık ya Galatasaray tahinin en fiyasko transferlerinden biri olma yolunda böyle giderse.

Linderoth yine kayıp!

Galatasarayımız İsveçli futbolcusu Linderoth dünkü idmanda da yer almadı

Galatasarayımızda devre arası kampına yetişeceği söylenen İsveçli ön libero Tobias Linderoth'un, dün akşamki idmana da çıkmaması şaşkınlık yarattı. Linderoth, Bayer Leverkusen maçı kadrosunda da yer almamıştı. Öte yandan Leverkusen karşısında genç oyuncuların performansından memnun kalmayan teknik direktör Skibbe yine de, bugün Werder Bremen ile oynanacak TRT-Radyospor Kupası üçüncülük maçında (17.30) as oyunculara yer vermeyi düşünmüyor. Dün sabah antrenmanında Lincoln şut çalışmasındaki performansıyla göz doldururken, Meira'nın MR'ı çekildi.

Kaynak: Sabah

Unutucaz mecbur bir İce Man'ımız yok artık :D

Geri
Üst Alt