#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Hiç olmadıgı ki "yok artık" diyelim :o

Hemen bi operasyon Linderoth'a İsveç'ten bi kulüp bulunsun.. Yerine Fildişi Sahillerinden veya Uganda'lı olmadı Montserrat'lı bi yetenekli genç futbolcu bulsunlar..

Öh! dedirtti yani..

Bu adamı hiç bir maçta oynarken gördünüz mü yahu? Kaç maçta oynadı?

Yine mi yok.Vay be hiç böyle düşünmemiştim,tam düzeldi demiştim,Linderoth geliyo demiştim ama.:(

Yok abi.Güzelce konuşulup iki tarafında orta yol bulacağı bir şekilde yolların ayrılması lazım.Boşu boşuna bir kontenjan harcıyoruz.

Linde ... Ara sıra ses ver yahu. Röportaja falan çık. İdmanlarda foto muhabirlerine salonda el falan salla ki yaşadığını bilelim.

Skibbe oynatmazsa nasil oynasin?

Linderoth neyi sakladı?

Galatasaray'da Antalya kampının sona ermesine 1 gün kaldı... Sakatlıklardan yakasını bir türlü kurtaramayan İsveçli Linderoth ise Antalya kampının son gününde ortaya çıktı.

Sabah antrenmanına katılan Linderoth'un dizinde su topladığı ve bunu teknik heyet ile sağlık ekibine söylemediği öğrenildi. Bir an önce takıma dönme çabası içerisinde olan İsveçli futbolcu sakatlık süresini uzatmış oldu. Linderoth'un bu yüzden 3 gün daha dinlendirildiği belirtildi.

Ayrıca Antalya kampında sakatlığı yüzünden Linderoth gibi bir çok antrenmana katılamayan Nonda da bugün düz koşu yaparak çalışmalara başladı.

Sarı-Kırmızılı takımda dün akşam W.Bremen'e karşı oynayan futbolcular kısa süren bir ter atma idmanı yaparak sabah çalışmasını tamamladılar.

Öte yandan Lincoln özel çalışmalarına devam ediyor. Brezilyalı oyuncu takım arkadaşlarından önce çalışmaya başlarken, antrenmandan sonra da fizyoterapist eşliğinde güç ve dayanıklılık çalışması yaptı.

Galatasaraylı futbolcular ve teknik heyete bugün 14.00'te kamp yaptıkları otelde bir barbekü partisi düzenlenecek.

Su Linderoth un ne zaman hayrini görecegiz? Artik sabir felan kalmadi.

Site içerisinde bir arkadaş Linderoth'un %100 iyileştiğini, ikinci yarıya damgasını vuracağını söylediğinde, pek inanamadığımı ama inşaallah dediği gibi olmasını ümid ettiğimi söylemiştim. Tahminlerimde yanılmamışım. Görüyoruz ki Linderoth'un sakatlığı oldukça ciddi. Şöyle biraz düzelebilsede sakatlanmadan 3-5 maç oynayabilse, kesinlikle satılacaktır diye tahmin ediyorum..

Bu adam hala galatasaydami ya

Linderoth'ta takıma dönmeyi çok istiyor anlaşılan..İnşallah bu süre Malatya maçında son bulur..Orada oynasa zaten hiç sakatlanmamış gibi bir performans ortaya koyacağına eminim..Haydi Linderoth..Bekliyorum..:)

Geri
Üst Alt