#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Serkan'da aynı durumda bılıyosunuz. Tam iyileşmeden bi maç yaptırdılar tekrar etti.

Valla Orçun, Linderoth'un sakatlığı her an nüksedebilir.. O kadar kötü bir sakatlık ki, kemiğe bir işledi mi bir daha kolay kolay çıkmıyor..

Adamda ki sorunun ne olduğunu kulüp biliyor yollanmıyorsa vardır bildikleri.

Linderoth dinlendirilmis???

Yine mi sakat??

Yoksa iyice iyilesmeden oynatmamak icin mi?

Valla Orçun, Linderoth'un sakatlığı her an nüksedebilir.. O kadar kötü bir sakatlık ki, kemiğe bir işledi mi bir daha kolay kolay çıkmıyor..

Geçen sezon sonuna doğru geçti o sakatlığı tamamen. Tatili çıkarırsak Sezon başı kampların hepsine katıldı 2 avrupa maçına çıktı (Tobol, Netanya) nüksetmedi. Zannetmiyorum bir daha o sakatlığı yaşayacağını. 1,5 sezon oynamamasının sebebi tamamen geçmesi için bekletilmesiydi banagöre. Çok ağır bir sakatlık çünkü.

Son sakatlığınıda atlatmış takımdan ayrı çalışıyordu Ayhan ile. Yavaş yavaş hazırlayacaklardır.

Geçen sezon sonuna doğru geçti o sakatlığı tamamen. Tatili çıkarırsak Sezon başı kampların hepsine katıldı 2 avrupa maçına çıktı (Tobol, Netanya) nüksetmedi. Zannetmiyorum bir daha o sakatlığı yaşayacağını. 1,5 sezon oynamamasının sebebi tamamen geçmesi için bekletilmesiydi banagöre. Çok ağır bir sakatlık çünkü.

Son sakatlığınıda atlatmış takımdan ayrı çalışıyordu Ayhan ile. Yavaş yavaş hazırlayacaklardır.

Tamamen geçirmesi + Sakat olduğu bacağı zayıf kalmıştı onu güçlendirme. :o

Ya bu yollayalım diye bas bas bağıran arkadaşlar sözleşmesi devam eden bir oyuncuyu yollamanın bir formülünü söyleseler de biz de öğrensek.

Ya bu yollayalım diye bas bas bağıran arkadaşlar sözleşmesi devam eden bir oyuncuyu yollamanın bir formülünü söyleseler de biz de öğrensek.

1 sene var sözleşmesine göndersekte o parayı alacak göndermesekte

hani 2-3 sene olsa neyse ama 1 sene kaldı devre arasında yollamak lazım

Arkadaşım zaten o parayı alacaksa niye yolluyorsun işte ben de bunu anlamıyorum.

Son idmanda takımla 5'e 2 çalışmasında çalışırken gördüm.

Şöyle öküz gibi güçlü bir ortasaha lazım Linderothun yerine:)

Haydi Haldun yap bir güzellik daha Mahamadou Diarrayı getir:boohoo:

Şöyle öküz gibi güçlü bir ortasaha lazım Linderothun yerine:)

Haydi Haldun yap bir güzellik daha Mahamadou Diarrayı getir:boohoo:

Aynen aşırı hayvan olması lazım :D mümkünse zenci aslında Ahmed Barrusso tarzı o adamdanda iş çıkmadı be biraz ümitliydim ama fos çıktı :D

keşke dönsede bi hayrı dokunsa 3 senenin hatrına

1 ay sonra düzelecek dendi 1 ayı geçtik nerede ne yapıyor bu adam?

Geri
Üst Alt