#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

tam bu adam bu sefer düzen tutar oynar artık diyorum 3 güne haberi geliyor sakatlandı diye.

ucuza da sakatlanmıyor en az 2 ay yok :(

Yok ya ben artık ümidimi kestim olmaycak. Bundan sonra hiç sakatlanmazsa bile maç temposunu 1 senede çok zor yakalaması.

E.Güngörede kötü örnek oluyor. En iyisi gitmesi gerek..

Cola Turka İdman Raporu: 19 Eylül 2009 Cumartesi

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarına Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Jupp Derwall Antrenman Sahası'ndaki basına ve taraftara kapalı antrenman, teknik ekibimiz Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Roca ve Carlos Cuadrat yönetiminde, saat 10.30’da, açma germe çalışmalarıyla başladı.

Antrenmanın ana bölümünde Panathinaikos karşılaşmasında ilk onbirde görev alan oyuncular sahada rejenerasyon çalışmaları yaparken, diğer oyuncularla taktik çalışmalar yapıldı. Antrenman soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlandı.

Barış Özbek ve Servet Çetin bu antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştırıldılar.

Antrenmanın ardından oyuncular öğle yemeği için merkez binaya geçtiler.

Sağlık merkezinde yapılan tedavilerinin ardından Mehmet Topal, Emre Güngör ve Gökhan Zan salonda, Tobias Linderoth ise salonda ve sahada özel olarak çalıştırılmaya devam ediyorlar.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarına 20 Eylül Pazar sabahı saat 10.30’da basına ve taraftara kapalı bir antrenmanla devam edecek.

Futbolu bırakır artık

Hani genç olsa neyse diyecegimde adam 31 yaşında

Bu yaştaki bir oyuncu bukadar agır sakatlıklardan sonra toparlanamz

Bilemiyorum benim içimde hala biraz umut var bu sene en azından 5-10 maç oynasın gam yemem ondan sonra :)

profile_linderoth_b650.jpg

Tipini unutmayalim diye resmini koydum.

ne oldu ne zaman oynamaya başlayacakmış..?

ne oldu ne zaman oynamaya başlayacakmış..?

Sahada ve salonda çalışmalarına devam ediyor, gökhan zan ve emre güngörden erken döneceği kesin sahalara.hatta mehmet topaldan.bence 1 haftası var belki kasımpaşa maçında son 20 dk bile görebiliriz.

Sahada ve salonda çalışmalarına devam ediyor, gökhan zan ve emre güngörden erken döneceği kesin sahalara.hatta mehmet topaldan.bence 1 haftası var belki kasımpaşa maçında son 20 dk bile görebiliriz.

Bu hafta kadro da yer almayacaktır. En iyi ihtimalle 9. haftaki Trabzon maçında görürüz kendisini.

Hadi TSL'nin en iyi ön liberosu dön artık hadiiiiiiiii !!! Biri bana sorsa ki Galatasaray'ın en iyi oyuncusu kim... Linderoth diyebilirim... Hele bir oynasın, bir oynasın, herkes ne demek istediğimi anlıyıcak.

hocam ne yaptın ne kasımpaşası :D adam hala salonda

Su Linderoth bi oynamaya baslasa sakatlanmadan su Avrupa kupasini aliriz okadar eminimki. Müthis hizli oynamaya baslariz. Nasil sakatlanir bukadar anlayamiyorum herif bir mac'ta 25km kosmus.

Linderoth'la bu yıl oynadığımız maç 6-0 kazandığımız Netanya maçıydı sanırım..

Oyun acayip hızlıydı.. Ve bundan Tobi'nin katkısı büyüktü.. Umarım bu kez artık sakatlanmadan geri döner takıma.. Sezon sonuna kadar hizmet eder.. Aksi takdirde devre arası gönderilir olmadı sezon sonu..

Tobi gider. Yerine bu ayarda kalitede biri gelir seneye. Birde bir iki genç Türk oyuncu transferi olur. Alın gelecek sezonun transfer politikası:D

Geri
Üst Alt