#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Ayhan Linderoth ortasahası zayıf kaçar bence Topal Linde ya da Sarp Linde olsa daha iyi olur.

Linderoth Sarp'ın teknik olanı :) Aynı tip oyunclar ikiside çok mücadeleci.

Ayhan la çok iyi ikili olurlr. Ama sarp'ı kesmek de haksızlık olur. Nöbetleşerek hepsi şans bulacaktır.

ben çok çalışkan iyiniyetli olsada bu adamdan artık hayır beklemiyorum sezon sonu gidici bir mac oynar yine gider bi yeri fırtlar sakatlanır topal mustafa sarp ayhan var boşverelim bu adamı

Kim ne derse desin ihtiyacımız olan kan Linderoth.

Bu sene avrupada 60 dakika oynadığı bi maç vardı dikkat ettim bizim aleyhimize dönen tüm kontraları linderoth kesti müthiş top dağıtıyor ve soğukkanlı robot adam yahu resmen maç başlamadan kuruyorlar adamı maç bitince açılıyor..

M.sarp linderothlu orta saha kadıköyde duman eder..

Dun kıraathanede maç izlerken bir amcaya dedim Linderoth dönerse çok iyi oluruz diye

Bana ciddi ciddi Linderoth kim? dedi:p

Hadi artık borcunu öde Tobi yüzünü unuttuk

Milli maç arası bitince dönücem dedi GS TV de daha zaman var milli maçlardan sonra sahalara dönücek

Bu haftada kadroda olur %90.

Rijkaard tamamen iyileşmeden oynatmaz.Aynen dünkü maçta Ayhan ve Emre Aşık'ı oynatmadığı gibi

Şu takımı 4 sezondur tam kadro izlemek nasip olmadı. Ne büyük bahtsızlıktır. Bi Elano forma girse. Ayhan, Linderoth, Emre Güngör düzelse.... 5-6 maç yan yana oynasınlar ulan.

Şu takımı 4 sezondur tam kadro izlemek nasip olmadı. Ne büyük bahtsızlıktır. Bi Elano forma girse. Ayhan, Linderoth, Emre Güngör düzelse.... 5-6 maç yan yana oynasınlar ulan.

git bir sayısal loto oyna..kazanma şansın şu dediğinin gerçekleşme şansından daha fazla:D:D

Linderoth bomba gibi döndü

30 Eylül 2009 Çarşamba 10:17

Linderoth, idmanlarda fırtına gibi esiyor! Antrenman maçlarında eski günlerdeki formunu hiç aratmayan İsveçli Rijkaard'tan görev bekliyor.

Galatasaray'ın müzmin sakatı Linderoth, idmanlarda fırtına gibi esiyor! Antrenman maçlarında eski günlerdeki formunu hiç aratmayan İsveçli futbolcu, Sturm Graz maçında 18 kişilik kadroya girmeyi bekliyor. Sarı-Kırmızılı yönetim, sezon sonunda mukavelesi bitecek olan Linderoth’la masaya oturmayı şimdilik düşünmüyor. Linderoth, performans grafiğiyle kendi kaderini kendisi çizecek.

Valla dün fenerli bir arkadaşa linde dönüyor dedim toparlanırız dedim linde kim dedi valla unuttuk artık hadi linde dön hüleyyyyynnn

Sözleşme yenilenmemeli bence.Hep umut hep umut nereye kadar.Herifin kaderi böyle imiş bunu anladık.Artık fazla beklenti içinde olunmamalı bence.Sezon sonu yollar ayrılmalı.En verimli olabileceği dönemde futboldan uzak kaldı.Bundan sonra fazla faydası olabileceğini düşünmüyorum.

Linderoth 2 sezonduır sakat değil HASTA. Kalça kemiği büyümesi gibi bir hastalığı zor atlattı geçen sezonun sonuna doğru. Tekrar o hastalık nüksetseydi yönetim onu yollardı.

Ama geçen sezonun son maçından Netanya maçıona kadar sorunsuz hazırlık dönemi geçirdi. Maç eksikliğinden dizi atmış demekki. Zannetmiyorum tekrar sakatlanacağını.

Linderoth 2 sezonduır sakat değil HASTA. Kalça kemiği büyümesi gibi bir hastalığı zor atlattı geçen sezonun sonuna doğru. Tekrar o hastalık nüksetseydi yönetim onu yollardı.

Ama geçen sezonun son maçından Netanya maçıona kadar sorunsuz hazırlık dönemi geçirdi. Maç eksikliğinden dizi atmış demekki. Zannetmiyorum tekrar sakatlanacağını.

Evet kalçasında kemik büyümesi gibi bir hastalığı vardı ve bundan dolayı uzun süre top oynayamadı bu doğru. Ama hastalığının öncesinde ve sonrasında özellikle bilek ve diz bölgelerinden çok sakatlık geçirdi.Son geçirdiği sakatlık menüsküstü ve ameliyat oldu.Yani hastalığının dışındaki normal sakatlıklarıda çok uzun süreli oluyor. İnşallah bundan sonra problem çıkmazda sezon sonuna kadar maksimum faydası olur takıma.

Geri
Üst Alt