#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Oynayacaksan oyna yoksa düş yakamızdan sende.

Hadi artık be adam İyileşeceksen iyileş artık!!!

Sabır sabır edeyim diyorum şu adama sabrım kalmadı 5 maç oynadıgını göremedim 3 senede:mad:

Olmayacaksa Floryanın 5 tane kapısı var

Hadi artık be adam İyileşeceksen iyileş artık!!!

Sabır sabır edeyim diyorum şu adama sabrım kalmadı 5 maç oynadıgını göremedim 3 senede:mad:

Olmayacaksa Floryanın 5 tane kapısı var

Milli takım arasından sonra dönecek dendi. Çok sabırlıymışsın gerçekten. Mağlubiyetin etkileri bunlar :)

Vallaha sizi bilmem ama ben takımımda seneye müzmin sakat görmek istemiyorum.Çok sık sakatlananları göndermemiz lazım.Bu ne ya her sene her sene.Kewell'ı bile stopere çektik.

yeter ya bu adamdan çektigimiz bu adama yorum yazmakdan bıktım son sakatlıgında bir aya kadar iyilşecek dendi hala gelecek iyileşecek falan filan 3 senesi bu daam bu kadar musamma gsterildi bune ya türk olsadı ne olurdu acaba bu saatten sonra deligibide oynasa danmarkaya güle güle gider sezon sonu .

2 sene dayandınız 2 hafta daha dayanın be kardesim. Geliyo iste Tobi, gumbur gumbur :)

Hiç umudum yok malesef. Bomba gibi dönecek, zımba gibi dönecek derken her dönüşü yeni bir sakatlıkla sonuçlandı. Yine aynı şekilde olma ihtimali çok kuvvetli ne yazık ki. Umarım yanılırım da şöyle orta sahayı dengeleyen sağlam bir Tobbe izleriz.

Hiç umudum yok malesef. Bomba gibi dönecek, zımba gibi dönecek derken her dönüşü yeni bir sakatlıkla sonuçlandı. Yine aynı şekilde olma ihtimali çok kuvvetli ne yazık ki. Umarım yanılırım da şöyle orta sahayı dengeleyen sağlam bir Tobbe izleriz.

Dogru ama sonuncusu sakatlik degildi, her futbolcu'nun basina gelebilecek bir menuskus ameliyati ihtiyaciydi. Ak kara kendini bu ay icerisinde belli eder ;)

6 yada 7 ağustostu sanırım Linderoth 'un yeniden sakatlandığı haberi foruma düştüğünde...:(

Menüsküs yırtığı sebebiyle ayrılığın 2 ay kadar süreceği belirtiliyordu. O 2 ay geçti.

Bu kez eski sakatlığı nüksetmediği için umutsuz olmak için sebep yok ama sakatlanmasa bile, takımla yapılmış çok sayıda antreman kaçırmış bir Linderoth 'tan nasıl faydalanırız orasından hiç emin değilim.

hadi Linderoth, bu takımı uçuracak adam sensin.. hadi aslanım...

Varlığına alışmadık ki yokluğunu hissedelim.

Biri fotoğrafını koysun, sıfatını unuttum elemanın..

Ekli dosyalar

• image.axd?picture=olofmellberg.webp
    image.axd?picture=olofmellberg.webp
    12 KB · Görüntüleme: 144
Geri
Üst Alt