#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Linderoth'u Bucaspor maçında sonradan girmiş şekildeo lsak bile izleyebilceğimizi sanıyorum.

Valla Muhammet kusura bakma da Florya'dan çıkmıyorda Ali Sami Yen'e de hiç girmiyor. Var mı böyle bir dünya?

Yunus doğru söylemiş. Lincoln'e Linderoth'tan daha çok saygı duyulmalı. En azından takıma birşeyler vererek ihanet etti. Tobi ise hiçbirşey vermeden etti ve hala ediyor.

Bir adamın futbol hayatı bittiyse bitmiştir. Ama o parasını alıyor diye yatıyor.

Lincoln'den bu yönden hiçbir farkları yok.

Bu arada burada Lincoln'ü savunmadığımın farkına varmanı isterim. İkiside ihanet ediyor birisi oynayarak öteki oynamayarak demişim. Daha dikkatli okumalısın.

Yazdığım olayda forumun yönetici kadrosunun olaylara bakışını anlatmaya çalıştım. S.Murat Kılıç'ı hedef göstermek gibi bir niyetim yok. Hatta bu moderatör oldukça adaletli davranmış her iki tarafın da mesajlarının silinmesini istemiştir. Ama genel olarak forumun bir standartının olmadığı da bu olaylarla ortaya çıkmıştır. Benim anladığım;

Adminlerin hoşuna giderse konu devam ediyor gitmezse, siliniyor. Lincoln konusunda bariz şekilde böyle bir yaklaşım var. Forumda bir seviye yaratmak istiyorsak, yazı tipine, noktalama işaretlerine dikkat etmeden önce adaletli bir yönetim sergilememiz gerekir. Bunun için de kurallarınız olur. Kural(kanun)lara göre belli bir standart oluşturur, ona göre ceza verir veya silersiniz. Aslında bu kadar ayrıntıya girmeye gerek yok. Kişilerin keyfine kalırsa bu tarz olaylar; sonuç işte bu.

Bu arada burada Lincoln'ü savunmadığımın farkına varmanı isterim. İkiside ihanet ediyor birisi oynayarak öteki oynamayarak demişim. Daha dikkatli okumalısın.

Bu lincoln-linderoth hakkında yazılmış bir mesaj. Gaslatasaray'ın futbolcusuyla lincoln ü kıyaslayarak zaten olumlu bir duruş sergilemiş oluyorsun. Aslında destekleyip desteklememenden çok bu konunun üzerine yorum yapman beni ilgilendiriyor.

Bu lincoln-linderoth hakkında yazılmış bir mesaj. Gaslatasaray'ın futbolcusuyla lincoln ü kıyaslayarak zaten olumlu bir duruş sergilemiş oluyorsun. Aslında destekleyip desteklememenden çok bu konunun üzerine yorum yapman beni ilgilendiriyor.

Ben bir kıyas yapmadım. Lincoln'e sallayanların Tobi'ye toz kondurmaması benim ağırıma giden. Ben buna karşı gelmek istedim sadece. Yoksa ikiside aynı halt tek farkları oynadıkları maç sayısı.

Bunları kıyaslamaktan kaçınıyorum tabi ki ama Lincoln'ü oynamıyor diye eleştirip Tobi'yi oynamıyor diye savunanlara bir tepkim var benim.

Ben bir kıyas yapmadım. Lincoln'e sallayanların Tobi'ye toz kondurmaması benim ağırıma giden. Ben buna karşı gelmek istedim sadece. Yoksa ikiside ayn halt tek farkları oynadıkları maç sayısı.

Bunları kıyaslamaktan kaçınıyorum tabi ki ama Lincoln'ü oynamıyor diye eleştirip Tobi'yi oynamıyor diye savunanlara bir tepkim var benim.

Ben bu konuyu daha fazla konuşmam. Çünkü eleştirdiğim şeyi yapmış olurum. Bu arada kıyas yapıyorsunuz hala.

Linderoth Fenerbahçe maçında ilk 18 de yer alamayacak ama Bucaspor maçında 2. yarı oynar artık. Oynamazsa ne zaman oynacak diye sorarım :D

Gerçekten de öyle ya.. :S

Artık katkı yapması lazım desem kızmazsınız bana umarım :)

hani 1 ay sonra dönecekti 2 ayı geçtik

Hala bu adamdan ümidi olan var mı ?

Varsa kesin bence benim şahsen umudum yok

Boşa giden çuvallarca para Yazık

Bucaspor maçında görürüz inşallah.. o zaman linderoth ile ilgili kararımı vereceğim

Linderoth'a bel bağlamayalım artık, ben ümidi kestim. Toparlanamadı hala..

Toparlanamadı değil, FR koruyor adamı.

Hep sakatlandıktan sonra ilk maçta sonradan veya ilk 11 girdi gene sakatlandı.

FR tamamen sakatlığı geçmeden, kondisyon ve fiziği maç oynayacak düzeye gelmeden oynatmıyor en iyisini yapıyor.

Bucaspor maçıyla başlar artık yavaştan yavaştan ve inşaAllah bi daha sakatlanmaz ....

ağzımdan lafı aldım brother.

NERDE BU ADAM ? 3 hafta oldu yedek bile soyunmadı ?

Galatasarayda yattığı yerden aldığı paralarla İsveç'te ailesiyle birlikte içkisini yudumluyor.

Seni rahatlatacak cevap bu sanırım. :)

Topal

Elano linderoth

Ezilmeyen basan orta saha..Ama 3ünü aynı anda sahada görebilmek hayal heralde..

Sezon başında Elano Keitadan önce ne olursa olsun kilit isim tobi olacak diyordum. İnşallah sakatlanmazsa ortasahayı toparlayıp geçenseneki Ernst ün beşiktaşa yaptıyı katkıyı yapacağını umuyorum.

Yollayın artık yeter ya,geri dönmeyen sevgili gibi bir türlü kavuşamadık kabak tadı verdi!

Buca maçında oyna Linde

Geri
Üst Alt