#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Yeterince açık değilmi abi?Linderoth olmasa %100 kesinlikle orta alana transfer yapardı.Ama bu adam belkide sezonun kaderini belirleyecek 3 maçta da yok.Vallaha sıktı artık.

Oynamamasının sebebi sakatlık değilki. Tamamen hazırlanmasını bekliyorlardır heralde vardır birşeyi.

Ulan Linderoth'ta olur ama bu tip oyuncu lazım bize.

Elano ile en iyi anlaşabilecek olan adamdır Linde. şuan takımda.

Oyunu basit oynuyor tam bi sistem adamı, akıllı paslar atabiliyor oyunun yönünü çevirebiliyor, gerekirse bi geride oynuyor, çiftyönlü oynuyor.

Bunun gibi bi adam şart bize. Linde. gene saktlanacakmış gibi geliyor bana. Sezon sonu almamız lazım bu kalitede adam. Sezon ortası alacağımızı zannetmiyorum.....

Umarım bir daha sakatlanır da devre arasında buna güvenip transfer yapmamak gibi bir hataya düşmez bizimkiler.

Kalitesini konuşturuyor. O dikine paslar, ters kanada uzun toplar nedir yahu... En az estetik beklediğimiz bölgede en ince işleri yapıyor. Rijkaard formayı verir bundan sonra da umarım.

İnşallah sakatlanmaz bir daha. Yere düştüğünde aha gitti diyorum.. :o

inanılmaz dikine paslar atıyor kesinlikle 11 de sivas maçında Sarpla beraber.

2.Golde payı çok büyük.Totem yaptım bu sefer sakatlanmayacak.

Sen çıkınca,orta saha Ayhan'a kalınca,yine yol geçen hanı oldu orta saha. Umarım sakatlanmazsın. Umarım Ayhan da düzelir artık !!

Valla Linderoth'u çok beğendim,gene sakatlanır diye sevinmiyorum.

Adamsın Tobe! Maçtan sonra sağlık raporunu bekliyorum, inşallah sorun çıkmaz:) Çok doğru işler yapıyor, umarım istikrarı yakalar artık...

Linderoth'u her izleyişimizde doğum günü pastasını üflemiş oluyor ortada gözükmeden,artık gülsek mi ağlasak mı bilmiyoruz,Leyla ile Mecnun aşkına döndü bir kavuşamadık gitti.

tobi gercekten özlemistik seni. herkes sakatlanma lafini almis agzina .. nazar deymez insallah :(

Yarın benim için bitmek bilmeyecek.Televizyondan,internetten ''Linderoth gene sakatlandı'' diye haber geçecek korkusuyla geçireceğim.

Yarım saate gider dedim ama oyunda kalmasına çok sevindim.Orta saha bu kadar rezil durumdayken umarım form tutar.

Tam ihtiyacımız olan adam müthiş rahatlattı takımı çıkışları..Pasları müthiş..Kimse beni bu adamın 3 senede 3 maç oynadığına inandıramaz..

Sakatlanmazsa bankodur..

Sen bu takıma lazımsın Tobi.

Kadir Çetinçalının 3 gün önceki fenerbahçe maçını seyrettin mi diye sorduğu oyuncu. Adam - tobi - şok oldu :)

Linderoth konusuyor suan. Direk translation yapiyom :)

-1 saate yakin oynadim, iyi gitti hersey.

-Son 1.5 senedir cok sanssizlik yasadim. Kendimi ilk geldigim zaman ki seviyeme getirmek icin calisacagim.

-Bugun kazandigimiz gibi daha cok zaman bulup daha cok mac kazanmak istiyorum dedi.

Genel not, simdilik sapa saglam :)

Geri
Üst Alt