#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Bu adamı hocaya götürüp okutalım ya,korkuyorum anasını satıyım!

Adam oynadığı her maçın en iyi adamı. Bir de sakatlanmasa senenin 1 numaralı transferi olur . .

Boşuna savunmuyorum yahu bu adamı ! Sizde biraz destek olun. Bu takımda Tobi kadar basit, zeki ve dikine oynayan bir oyuncu daha yok. Bu takımın iyi oynaması için Linderoth'a ihtiyacı var !!! Değil mi Emir başkan ?

Maç sonrası röportajı : Her geçen gün ben kendimi dahada iyi hissediyorum. Öyle zannediyorum ki 1 saat süre aldım ve işler iyi gitti. Son 1,5 yıl benim için çok şansız geçti. Çok maç oynamadım. Ancak şuan yapmam gereken mümkün olduğunca maçlarda süre alarak, ilk geldiğimdeki seviyeyi yakalamak. Ben şu sıra galip geldiğimiz için mutlu oluyorum. Fenerbahçe maçındaki soruya ise, bu maç geride kaldı. Artık önümüze bakmalıyız.

edit

İşte böyle bir orta saha lazım bizim sistemimize. Barçada nasıl Xavi nokta paslar atıyorsa bizde de Tobi öyle yapıyor. Ayhan'ı yedek bıraksın yeter.

yahu bu adam harbici buz adam yaaa NAZAR DEĞMESİN en iyi oyuncumuz Kewell'la beraber... GS'nin orta saha makinesi...

Linderoth'tan umudu kesin diyenler, bu adam dönse de bir şey yapamaz diyenlere sesleniyorum Ne oldu ? Linde geri döndü

Yürü be İsveçli Sakatson..

Ortasahada varlığını hissettirdi bugün soğukkanlılığı,pasörlüğü,pozisyon bilgisi.. tam hazır olduktan sonra ortasahada pek sorunumuz kalmaz

Takımın en önemli oyuncusu bunu bir kere daha anladım.

:omg::omg::omg:10 dakikadır resmi siteyi yeniliyorum ve Sağlık raporu:Tobias Linderoth diye bir başlık görmedim.

gelgidersin mutlaka Linderoth'la ilgili video hazırlayacaktır.O video'yu kaydedip çocuklarıma bak ben onun oynadığı bir maçı izleyebildim diyebileceğim.:D

bizim turkler niye bu isi yapamiyor

nasil parasut gibi indirdi kewel a topu golde

sanki adamin bi artisi var kafaca yada bizde ayhan falan okul okumamis:)

adam 2 sene oynamio sakat diye sonra bi maca cikio gene takimin en iyisi

anlamadim gitti

keske sakatlanmasada pas, yer tutma falan ogretse topala ayhana barisa

yeter ne yaptigini bilmeyen adamlar yaaaaa vallahi yeter

neresinde durduklarini bilmiyolar bizimkiler sahanin.

bu adam sanki yukardan kamerayla bakiyo

orta sahaya elanoya atigi derin paslar falan cok guzel hemen rahatliyo takim

o pasi vermese belliki 3 geri pas 5 yan pas olcak orda:)

Geri
Üst Alt