#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

renktaş aman gözünü seviyim tahtalara vur. yavaş yavaş forma girmeye başlıyor. allah korusun başka bir sakatlık kabusu yaşamassa bu sene en büyük transferlerimizden biri olacak kanısındayım. böylece ayhana katlanmaktan kurtulacaz inşallah. :2_thumbs_up_-_anima

Evet ya, ayhan guzel oyuncu ama sakatlandiktan sonra duzelemedi. Haydi hayirlisi.

Insallah kendini gøsterir ve yeni kontrat imzalanilir.

Tobi, şutu çekip yere düştün ya dedim sakatlandın gene :D Şaka bir yana dönüşün süper olsun. Herkes boş, beleş yatıp para alıyorsun sanıyor. Öyle adamların GS' miz de yeri yok olsa da postalanıyor. Kişiliğine ve karakterine güveniyorum.

Linde'nin kisiligine laf atan Linde'yi tanimiyor.

Ne zaman, nerede røportaj verse, Galatasaraya o kadar øvgu dolu søzler, turkiyeye o kadar øvgu dolu søzler, ve kendi icin o kadar uzgun. Hep bunlari okuyorum Danimarka ve Isvec gazetelerinde.

Linde tam bir profesyoneldir. Ona guveniyorum. Gøster kendini Hakan'im benim:D

bi toparlansa başka bişey istemeyiz. koçum linde hadi bizi utandırma.

Kewell, Nonda, Tobi ve Leo Franco tarzı adamlar rakip takım taraftarları tarafından da sempati ile bakılan adamlar. Duruşları, davranışları açısından. Yönetim bu açıdan iyi çalışıyor.

niye babanın oğlu mu?

3 senedir 10 maça çıkmayan adamı gayet eleştiririz kişiliği adamlığı başka bi mevzu orası beni ilgilendirmez sahada top oynamasına bakarım ben

keyfinden mi çıkmadı. yoksa kötü oynadıda 3 senede 10 maça çıktı ?

niye babanın oğlu mu?

3 senedir 10 maça çıkmayan adamı gayet eleştiririz kişiliği adamlığı başka bi mevzu orası beni ilgilendirmez sahada top oynamasına bakarım ben

e bende kişiliğine efenime söyliim seksiliğine bakıyorum. herkesin bir bakış açısı anlıyıcaan... :evilsmile:

keyfinden mi çıkmadı. yoksa kötü oynadıda 3 senede 10 maça çıktı ?

keyfi fln beni ilgilendirmez galatasaraya 3 senede ne katkısı olmuş sen bana onu söle bakalım?

umarım olmucağı anlmına gelmez diye basit bi yanıt vermezsin halamında bıyığı olsa amcam olurdu :o

keyfi fln beni ilgilendirmez galatasaraya 3 senede ne katkısı olmuş sen bana onu söle bakalım?

umarım olmucağı anlmına gelmez diye basit bi yanıt vermezsin halamında bıyığı olsa amcam olurdu :o

ne katkısı olmuş = mantıksız

ne katkısı olabilir ? = mantıklı

:catsmiley:

ne katkısı olmuş = mantıksız

ne katkısı olabilir ? = mantıklı

:catsmiley:

sana göre mantıklı olanı anlatta bilelim hadi?

linderoth geldimi takım süper işlicek zaten şu takımın tek eksiği linderoth (!)

müthiş pasör müthiş presci müthiş teknik buz adam linderoth

vay be sen neymişssin linderoth premier ligte zaten müthiş bi grafiği var :allaalla6vr: o talihsiz sakatlık olmasa şimdiye madridde oynardın :boohoo:

sana göre mantıklı olanı anlatta bilelim hadi?

linderoth geldimi takım süper işlicek zaten şu takımın tek eksiği linderoth (!)

müthiş pasör müthiş presci müthiş teknik buz adam linderoth

vay be sen neymişssin linderoth premier ligte zaten müthiş bi grafiği var :allaalla6vr: o talihsiz sakatlık olmasa şimdiye madridde oynardın :boohoo:

tabiki müthiş bir grafiği var. adamın premier lig lakabı bionik adam. İsveç milli takımının en istikrarlı oyuncularından birisi olmuştur. kaptandır. müthiş pasör ve müthiş presçi ayrıca takımdaki en zeki orta saha.

bana göre mantıklı olan; Linderoth mümkün olduğu kadar çabuk orta sahaya monte edilmeli. BİL. :o

tabiki müthiş bir grafiği var. adamın premier lig lakabı bionik adam. İsveç milli takımının en istikrarlı oyuncularından birisi olmuştur. kaptandır. müthiş pasör ve müthiş presçi ayrıca takımdaki en zeki orta saha.

bana göre mantıklı olan; Linderoth mümkün olduğu kadar çabuk orta sahaya monte edilmeli. BİL. :o

editle mesajını editle fenerlier fln okumasın oturma organıyla gülerler bu mesajına hadi biz yabancı değiliz :o

seni kandırmışlar git bi daha sor bakalım ingilizlere ama hakiki ingiliz olsun çakma olmasın ha futboldan da anlasın

everton 01-02 - 6 maç

everton 02-03 3 maç

everton 03-04 23 maç

müthiş kariyer haklısın :boohoo:

ingilizlerde futboldan anlamıyor canım son sezon müthiş bi grafik yakalayıp 20 maçın üstüne çıkmayı başaran bi admaı nasıl kovarlar anlamak mümkün değil :o

isveç milli takımının kaptanı ha?

larrson neydi peki :allaalla6vr: 2-3 maç 2. kaptanlık yapmış tutturmuşsunuz bi isveç millli takımının kaptanı diye ayrıca milli takımın çok önemli bi oyuncusu olmasına rağmen 06 dünya kupasında sakat olmamasına rağmen ve kadroya çağrılıdığı halde bi kere bile 11 de şans verilmeyen önemli bi oyuncu :o

editle mesajını editle fenerlier fln okumasın oturma organıyla gülerler bu mesajına hadi biz yabancı değiliz :o

seni kandırmışlar git bi daha sor bakalım ingilizlere ama hakiki ingiliz olsun çakma olmasın ha futboldan da anlasın

everton 01-02 - 6 maç

everton 02-03 3 maç

everton 03-04 23 maç

müthiş kariyer haklısın :boohoo:

ingilizlerde futboldan anlamıyor canım son sezon müthiş bi grafik yakalayıp 20 maçın üstüne çıkmayı başaran bi admaı nasıl kovarlar anlamak mümkün değil :o

isveç milli takımının kaptanı ha?

larrson neydi peki :allaalla6vr: 2-3 maç 2. kaptanlık yapmış tutturmuşsunuz bi isveç millli takımının kaptanı diye ayrıca milli takımın çok önemli bi oyuncusu olmasına rağmen 06 dünya kupasında sakat olmamasına rağmen ve kadroya çağrılıdığı halde bi kere bile 11 de şans verilmeyen önemli bi oyuncu :o

iyi len.. gelme üstüme :D

biz seni seviyoz Linderoth kuzum bakma sen Fatih Can'a.. o öyle sallıyor işte..

:o

Ne dior bu adam anlamak guc, 7 sene once 3 mac oynadi gibi bir istatistik ne kanitladi acebau?

Linderoth, Canini yiyim ben lutfen yuzumuzu kara cikartma, sonra forumda yuzumuzu gøsteremiyecegiz.

Allah nazardan saklasin.

İstatistik gelince susmuş millet. :) Yine de takımda olduğu sürece hep bir şeyler bekleyeceğiz bu açık.Daha önce de söylediğim gibi adamcağız duracağı,pas atacağı yerleri falan çok iyi biliyor.Çalışkanlığına ise kimse birşey diyemez.Sadece biz fazla göremedik.2. yarı sakatlanmadan iyi bir grafik ortaya koyarsa takımda kalır bence.Bu sadece dilek tabi.Hala sakatlancak korkusunu atlatamadık malesef.

İstatistik gelince susmuş millet. :) Yine de takımda olduğu sürece hep bir şeyler bekleyeceğiz bu açık.Daha önce de söylediğim gibi adamcağız duracağı,pas atacağı yerleri falan çok iyi biliyor.Çalışkanlığına ise kimse birşey diyemez.Sadece biz fazla göremedik.2. yarı sakatlanmadan iyi bir grafik ortaya koyarsa takımda kalır bence.Bu sadece dilek tabi.Hala sakatlancak korkusunu atlatamadık malesef.

Haklisin renkdas.

Insallah dilegimiz kabul olur:D

Linderoth iyi bir oyuncu. Ama sadece o kadar. Ernst kadar belki ondan biraz daha kalitelidir. Yine de şu orta saha yapısında ilaç gibi gelir Galatasaray'a. Çölde bir bardak su evinizde içtiğiniz bir bardak sudan çok daha kıymetlidir. Böyle bir şey işte...

Ben de sevmiyorum ama keşke bir Emre Belözoğlu'muz ya da Appiah'ımız olsa...

Linderoth iyi bir oyuncu. Ama sadece o kadar. Ernst kadar belki ondan biraz daha kalitelidir. Yine de şu orta saha yapısında ilaç gibi gelir Galatasaray'a. Çölde bir bardak su evinizde içtiğiniz bir bardak sudan çok daha kıymetlidir. Böyle bir şey işte...

Ben de sevmiyorum ama keşke bir Emre Belözoğlu'muz ya da Appiah'ımız olsa...

Linderoth'u Emre'ye ASLA degismem.

Linde bir form tutsun sen gørursun Emre'mi Linde'mi.

Geri
Üst Alt