Mesut Inan
10 Numara!
- 26 Ağustos 2009
- 11.919
- 1
- 1.363
Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth
Evet ya, ayhan guzel oyuncu ama sakatlandiktan sonra duzelemedi. Haydi hayirlisi.
Insallah kendini gøsterir ve yeni kontrat imzalanilir.
Linde'nin kisiligine laf atan Linde'yi tanimiyor.
Ne zaman, nerede røportaj verse, Galatasaraya o kadar øvgu dolu søzler, turkiyeye o kadar øvgu dolu søzler, ve kendi icin o kadar uzgun. Hep bunlari okuyorum Danimarka ve Isvec gazetelerinde.
Linde tam bir profesyoneldir. Ona guveniyorum. Gøster kendini Hakan'im benim
renktaş aman gözünü seviyim tahtalara vur. yavaş yavaş forma girmeye başlıyor. allah korusun başka bir sakatlık kabusu yaşamassa bu sene en büyük transferlerimizden biri olacak kanısındayım. böylece ayhana katlanmaktan kurtulacaz inşallah. :2_thumbs_up_-_anima
Evet ya, ayhan guzel oyuncu ama sakatlandiktan sonra duzelemedi. Haydi hayirlisi.
Insallah kendini gøsterir ve yeni kontrat imzalanilir.
Tobi, şutu çekip yere düştün ya dedim sakatlandın geneŞaka bir yana dönüşün süper olsun. Herkes boş, beleş yatıp para alıyorsun sanıyor. Öyle adamların GS' miz de yeri yok olsa da postalanıyor. Kişiliğine ve karakterine güveniyorum.
Linde'nin kisiligine laf atan Linde'yi tanimiyor.
Ne zaman, nerede røportaj verse, Galatasaraya o kadar øvgu dolu søzler, turkiyeye o kadar øvgu dolu søzler, ve kendi icin o kadar uzgun. Hep bunlari okuyorum Danimarka ve Isvec gazetelerinde.
Linde tam bir profesyoneldir. Ona guveniyorum. Gøster kendini Hakan'im benim