#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Bende görüşümü söyledim ne celal leniyosun..

Tobias Linderoth forma felan kapamaz ( ceza ve sakat olmazsa )

Seneyede gider..

Amacının provakatörlük olduğu çok açık. Yönetici arkadaşlarım gereğini yapacaktır senin için.

2 senedir sakat olan bir adamı hemen 11'e hangi teknik adam koyar? Yavaş yavaş oynatıyor işte Rijkaard. 5 maçtır sonradan oyuna giriyor. Zamanla 11'in değişilmezi olacaktır. Takımdaki en tecrübeli ve yetenekli orta saha zaten.

Seneyede gider..

Nedir bu?

2 senedir sakat olan bir adamı hemen 11'e hangi teknik adam koyar? Yavaş yavaş oynatıyor işte Rijkaard. 5 maçtır sonradan oyuna giriyor. Zamanla 11'in değişilmezi olacaktır. Takımdaki en tecrübeli ve yetenekli orta saha zaten.

Seneyede gider..

Nedir bu kesinlik? Nedir bu hırs? Sanki bunu söylemeyi bekliyormuş gibi. Üstelik altını çizdiğim mesajıma anında alıntı yaparak.

Beni savundunuz savunmadınız onu demiyorum ..

Ayrıca öyle bi şey yazdığımı hatırlamıyorum..

Onur'a diyorsun ama sen anlamıyorsun. Provakatörlük birşey yok mesajlarında. Ben bundan bahsediyorum. Sen bana kalkmış ne alak provakatörlükle diyorsun. Ben alakası yok diyorken nasıl bir alaka bulabilirim sana.

Onur'a diyorsun ama sen anlamıyorsun. Provakatörlük birşey yok mesajlarında. Ben bundan bahsediyorum. Sen bana kalkmış ne alak provakatörlükle diyorsun. Ben alakası yok diyorken nasıl bir alaka bulabilirim sana.

Yahu alakası yoksa o zaman karşıdaki insan neden açıkça provakatörlük diyor :o

Mehmet Topal

Elano Tobi

Olması gereken orta saha bu Rijkaardda haftalar ilerledikçe bu ortasahayı oturtmaya çalışacaktır bence Form durumlarına göre isimlerde değişiklk olabilir ama en mantıklısı bu gibi

Ardada kullanılabilir orta sahada

Kadromuz geniş ve birçok mevkide oynayabilen oyuncularımız var

Çok şanslıyız bu konuda

B_5eacb670638995b42475688d94b3da4a.jpg

İlk 11'de başlamasına engel olmayacak bir kondisyona ulaşmasını sabırsızlıkla bekliyorum.

Yahu şu soğuk esprilerinizi kendinize saklayın artık. Baydı cidden. Adam nasıl mutlu çalışıyor görüyorsunuz işte. :)

Elimizde değil üstad.Alışkanlık oldu.Ben yapmak istemesem bile elim kendiliğinden klavyeye gidiyor.:D

Geri
Üst Alt