#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Arkadaşlar unutun şu Linderoth'u artık. Bizim için Linderoth bitmiştir.

Arkadaşlar unutun şu Linderoth'u artık. Bizim için Linderoth bitmiştir.

Bana da yıl sonu 1 kuruş kazandırmadan ülkesine transfer olacak, Galatasaray kariyeri 2 elin parmağı kadar bir maç ile tamamlanmış olacak gibi bir his var.

O durumda Lincoln 'den beter olur bizim gözümüzde...

Eğer sakatlık veya hastalık yaşadıysa devre arası beleşe yollansın.Emana,Appiah gibi dinamizm getirebilecek oyuncular katarız yerine.

Bence kadroya alinmamasi normal Buraspor gibi baskili oynayan bir takima karsi.. Sakatlanma sansi daha yuksek bence haftaya oynanacak macta ilk 11de baslayacak.. Zaten sakatligi olsa idman raporunda yazardi

haftaya haftaya kac hafta gectı tık yok halen artık tas olsa catlardı arkadasım

Bana da yıl sonu 1 kuruş kazandırmadan ülkesine transfer olacak, Galatasaray kariyeri 2 elin parmağı kadar bir maç ile tamamlanmış olacak gibi bir his var.

O durumda Lincoln 'den beter olur bizim gözümüzde...

Biz derken?

Hey Allahım tam ümitlendik bu sefer olacak dedik yine adam yatışa geçti Lincoln bile daha fazla katkı sağladı. Yeter artık Tobi bizi bırak...

Ne alaka ya sanki eski sakatlığı nüksetmiş gibi.

Adam grip olmuş ki grip zaten yaygın şuan her tarafta buna damı itirazınız olacak ? Eski sakatlığı nüksetse eyvallah ama ne alaka ? Adam şuan sağlam eski sakatlığı artık kalmadı sadece grip olmuş yada bilmiyorum solunum rahatsızlığı varmış hangisiyse bilmiyorum ki bundan bişey olmaz. Eski sakatlığı önemli olan ki o yok şuan.

Yani adam grip olmuş diye asacak değiliz !

Linderoth da domuz gribi

G.Saray'da domuz gribinin son kurbanı Linderoth. İki sezondur sakatlıkla boğuşan İsveçli dün Bursa yolculuğu öncesinde Florya'da rahatsızlandı ve kadrodan çıkartıldı. G.Saray'da Arda ile başlayan domuz gribi vakaları çarşamba günü kaleci Ufuk ve Emre Güngör ile devam etmişti.

Fotomaç

Ulan Domuz gribi sardı 4 bir yanımızı.

Cevap: Linde de domuz gribi

Ne bahtsiz adammis yahu

Yalan haber,resmi aciklama gelmedi henuz.

Kafileye alinmamasini firsat bilmis photomatch

Dün aksam Gs Tv de Emre güngörle Ufuk domuz giribi olmuş dedi ama şimdide Linde mi çıktı.Bizim takım(lar)ımıza kurşun döktürmek lazım nedir bu şansızlık.

Geri
Üst Alt